Mitől lehetek folyton éhes? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Mostanában két napja egyszerűen alig tudom visszafolytani az ehetnékem,folyton csak enni akarok leginkább édességeket.Elviekben soványabb vagyok,vagyis pont 15%-al kevesebb a súlyom,mint az ideális(magasság-110)súlyom lenne.De eddig sose ettem sokat max oylan 1400 kcalt,most meg örülök ha biciklizéssel együtt 1500-ön belül maradok.Mitől lehet ez?Növök?És hogy szüntethetném meg az éhségérzetet(azon kívül h eszem :D)?2011. aug. 13. 11:10
1/4 anonim válasza:
Pusztán kiéheztetted magad... nézz jobban utána a dolgoknak, próbálj jobban kalkulálni a kcalokkal. Foglald el magad valamivel, ne csak az evésre koncentrálj.
2/4 bix válasza:
"De eddig sose ettem sokat max oylan 1400 kcalt,most meg örülök ha biciklizéssel együtt 1500-ön belül maradok"
kizárt hogy az egész napos igényed ÉS a biciklizés EGYÜTT 1500 kcal lenne. hacsak nem fekszel egész nap, ágyba kapod a kaját és 10 percet tekersz. ezesetben elnézést...
minőségi, lassan felszívódó kajákat kéne enni, naponta 5 étkezéssel. nem hiszem hogy éhes lennél akkor.
4/4 anonim válasza:
1. Hiába eszel, a sejtjeid éheznek, mert a sok salakanyag nem engedi bejutni a sejtekbe a hasznos anyagokat.
2. Valami lelki pótlék is lehet a túlzott falás.
V-mire szükséged van lelki síkon, és így tudod önérvényesíteni magad, mert abba, hogy mennyit eszel senki sem szólhat bele. (Pótcselekvés is lehet ez.)
Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!