Mióta lefogytam folyton azon agyalok mikor tolhatnék egy kis Mekis kaját vagy csokit. Mit csináljak?
Nem nagyon ettem a fogyóm alatt ilyeneket és most nagyon kívánom. Mekibe utóbbi két hétben kétszer is voltam,csokit meg már minden nap eszek (3-4 kockát). Aggódok magam miatt,mert elvileg súlytartáson vagyok,de ebbe nem fél bele az állandó Mekizés...Egyenlőre a súlyom nem gyarapodott de rettegek hogy hízni fogok ha nem tartok mértéket...
17/L
Mit vársz tőlünk?
mit mondjunk? Változtassuk meg a gondolataid? Adjunk akaraterőt?
Ez csak rajtad múlik. Vagy-e olyan erős, hogy kibírd, vagy-e olyan tisztelettel magadhoz, hogy az eddigi munkádat nem semmized le.
Az a baj, hogy mindenki, köztük te is, fogyókúrában meg súlytartásban gondolkozol, és alig várod, hogy csalhass, zabálhass. Az agyad kéne átállítani, hogy mi a fontosabb, az egészség, a kinézet, vagy az, hogy bezabálj? Ha az első kettő, akkor életmód váltás kell, nem fogyizás.
Azért vagy ilyen,mert céltalan és motiválatlan vagy.
Lefogytál és...puf neki.Egy egészséges,sportos testet érdemes kihasználni,pl ha versenyre készülnél,vagy valami hasonló,akkor eszedbe sem jutna ilyesmivel hátráltatni magad.
Egyébként meg ez a szüleid hibája is nem csak a tiéd,hogy az életed kihagyhatatlan részévé tették a szemét ételeket és már 17 évesen diétázni kényszerültél.
Hár szerintem meg amíg nem kezdesz hízni visszafele,addig egyél amit szeretnél,persze mértékkel. Napi 3-4kocka csoki belefér kb 150kcal. Egy kissebb mekis hambi 300kcal körül van egy shake meg 200-250. Egy súlytartó étkezésnek simán elmegy.
Ha szereted akkor ne vond meg magadtól mert agresszív és befásult leszel mint itt egy jópáran :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!