2 hete tornázok, fogyókúrázok próbálok változatosan enni és oda is figyelek, hogy mit eszek. Viszont ebbe a melegbe nem kívánom a kaját csak folyton iszom a vizet. Mit csináljak?
Ne meleg ételeket egyél. Ilyen melegben én salátát eszem(rengeteg féle salátát lehet készíteni) ,rá csíkokra vágott grillezett csirkét,vagy főtt tojást,esetleg mehet rá virsli,néha majonézes salátákat. Na meg dinnyét! :) Nekem az ilyen ételek esnek jól ebben a melegben.
26/N
Szerintem nem mindegy, hogy valaki szándékosan koplal vagy a melegben nem igényel annyi kaját. Még senkinek nem lett baja attól, ha egy hétig kevesebbet evett. Ilyenkor egyszerűen nem kell annyi kaja. Nem tudom, miért van, de minden nyáron megfigyeltem.
Szerintem ne komplikáld túl, egyél, amennyi jól esik, és örülj, hogy nem vagy éhes. :)
Én is ellenpélda vagyok!!! Sportolok rengeteget,és normálisan eszek. De nekem a nagy hőségben farkas-éhség rohamaim vannak!! Nem is eszek,hanem zabálok!!
EDzeni meg nagyon nehéz ilyenkor:) Szóval van ellenpélda is:)) Én sem értem miért vagyok ilyenkor éhes.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!