Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 15...

Hogyan tudnék leadni 15 kg-ot? Sajnos nekem egy deka se megy le?

Figyelt kérdés

Nem tudok lefogyni most már. Lefogytam 8 kg-ot, de megint ott tartok hogy egy k..va k..szott r...dék centi se mozdul meg. Most már csak arra gondolok, hogy le kéne műttetni, de sajnos arra nincs lóvém.

Idegesít, hogy kiáll a hasam és olyan a lábam mint egy elefántnak. Nagyon nem szép látvány.

Minden nap 1 órát futok, tartom az 1200 kcal-s étrendet, melyet hússal, zöldségekkel, tejtermékkel, gyümölccsel és vitaminokkal viszek be.

Nem eszek se cukrot, se lisztet, semmi lom ételt.

Már az összes ilyen oldalt szinte megtanultam, figyelek az étekezésre GI indexre és már arra is hogy amikor eszem, éppen milyen szögbe süt a nap......

:S

semmi nem történik, a háj meg ott van és ocsmány r..hadék.

Már nem tudom mit tegyek, jó lenne ha valakivel együtt fogyhatnék...segítsége kéne, depressziós leszek ha nem történik semmi fogyás...

2011. okt. 2. 17:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Erre az egész életre. Hogy ez csak egy gyötrelem. Kövér disznóként lenni és már több mint egy éve szenvedek, de nem lesz semmi normális eredmény. Csak a sok csöngő háj. A hullazsák az ami jól áll rajtam csak...
2011. okt. 2. 20:05
 12/12 anonim válasza:
Ha teheted, menj el az orvoshoz, írasd ki magad pajzsmirigy hormonszint vizsgálatra. Én tavaly ilyenkor 119 kg voltam, depressziósan, halált várva. Aztán kiderült hogy nem műkszik a pajzsmirigyem. Miután elkezdtem szedni a hormonpótlást 20 Kg-ot fogytam 2 hét alatt diéta nélkül. Az a 20 kg ugyanis felesleges víz volt a sejtjeimben. Szóval, ajánlom vizsgáltasd meg magad.
2011. okt. 3. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!