Hogyan fogyhatok hatásosan? Nem napok alatt, de nyárig azért jó lenne leadni 15-20 kg-t. Sajnos már sok próbálkozás sikertelen volt.
Diétázz( nagy ívben kerüld a szénhidrátokat egyél napi 5,6x kisebb adagokat húst zöldséget kevés magvakat, gyümölcsöt)
Emellett mozogj sokat lassan de intenzíven!!
Ha helyes az étrended nem rakódik le több zsír!
Ha rendszeresen mozogsz helyes étrend mellett akkor üzemanyagként a tested feléli a az eltartalékolt zsírokat!
szia
én is hasonló cipőben járok, mondjuk én csak 10kg-tól szeretnék megszabadulni nyárig.
szerintem az valamilyen szinten előny lehet, hogy egyetemista vagy [én is], mert így te magad veszed meg magadnak az ételt, és nem azt kell enned amit otthon. nekem régen ezzel voltak problémáim, hogy egyrészt nem akartam megsérteni a szüleimet, hogy nem eszek a főztjükből, másrészt nehéz úgy ellenállni a csábításnak, hogy melletted valaki állandóan nassol, a hűtő/spáz tele van édességgel.
kerüld a felesleges kalóriabevitelt, gondolok itt ara, hogy az ember annyi midnent megeszik csak úgy napközben ahogy rohangál ide-oda, észre sem veszi mennyi fölös kalóriát visz be a szervezetébe, ha bekap 1-2 kekszet, úgy, hogy tulajdonképpen nem is éhes.
Szerintem is nagyon fontos a sok folyadék, egyrészt mert szüksége van rá a szervezetnek, másrészt ideiglenes éhségűzőként is megállja a helyét.
kerüld a zsíros ételeket, szénhidrátokat > ne nagyon egyél kenyeret, péksüteményeket, cukrozott ételeket italokat. sok zöldség és gyümölcs helyettük (bár én ezeket nem nagyon tudom enni, mert a 90%-ukra allergiás vagyok),és szerintem a zöld teák is jók=)
nyárig még sok idő van, ne a drasztikus súlycsökkenés legyen a cél, hanem az életmódváltás.
ja és ne egyszerre kezdd el ezeket, mert valószínűleg el-elcsábulnál 1-2szer. először csak vond meg magadtól a kenyeret, aztán a gyümölcsleveket, cukrozott löttyöket és így tovább. remélem tudtam segíteni:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!