Mennyi ideig tartó sikertelen próbálkozás után írt fel az orvosotok Clostyt?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után hozott eredményt és napi hány szemet szedtetek?2011. márc. 5. 11:17
1/3 anonim válasza:
A Closty nem egy mindenre jó csodaszer. Ha orvosilag nem indokolt a szedése akkor többek árthat mind amennyit használ, ezért egy normális orvos nem írja fel csak azért mert valaki X hónapja sikertelenül próbálkozik.
2/3 anonim válasza:
Fél év után, mert nem volt peteérésem. Sikert sajnos nem hozott, 3 évig próbálkoztunk, abból volt amikor clostyval, volt amikor mással (melyik helyen melyiket kaptam). Aztán amikor lemondtunk róla, spontán összejött.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Nyilván nem magamtól akarom elkezdeni szedni ettől remélve a csodát. Nem szoktam össze-vissza mindenfélét magamba tömködni esztelenül. Még fájdalomcsillapítót is csak végső esetben veszek be...
Orvosi vizsgálatok után, megalapozott indokkal kaptam meg a receptet. És csak feltettem egy ártatlan kérdést ezzel kapcsolatban.
Másodiknak köszönöm a választ.
2011. márc. 5. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!