Hogyan tudnék leadni 15 kg-ot? Sajnos nekem egy deka se megy le?
Nem tudok lefogyni most már. Lefogytam 8 kg-ot, de megint ott tartok hogy egy k..va k..szott r...dék centi se mozdul meg. Most már csak arra gondolok, hogy le kéne műttetni, de sajnos arra nincs lóvém.
Idegesít, hogy kiáll a hasam és olyan a lábam mint egy elefántnak. Nagyon nem szép látvány.
Minden nap 1 órát futok, tartom az 1200 kcal-s étrendet, melyet hússal, zöldségekkel, tejtermékkel, gyümölccsel és vitaminokkal viszek be.
Nem eszek se cukrot, se lisztet, semmi lom ételt.
Már az összes ilyen oldalt szinte megtanultam, figyelek az étekezésre GI indexre és már arra is hogy amikor eszem, éppen milyen szögbe süt a nap......
:S
semmi nem történik, a háj meg ott van és ocsmány r..hadék.
Már nem tudom mit tegyek, jó lenne ha valakivel együtt fogyhatnék...segítsége kéne, depressziós leszek ha nem történik semmi fogyás...
Szia! Teljesen megértelek, ugyanezen megyek keresztül én is! Nekem is 15 kg van tervbe véve, amiből 6 kg le is ment, de aztán legalább 2-2,5 hétig stagnáltam, amikor egyik hisztiből a másikba estem, folyton bőgtem és a hájamat fogdostam, és nézegettem az előtte-utána fotót, amin semmi különbséget nem találtam.
Nem akarom részletezni az állapotom, mert gondolom előtted sem ismeretlen akkor a minden este bőgve fekszem feeling... Ráadásul tőlem elég sokan el is fordultak a rosszkedvem miatt, ami ugye méginkább alámvágott egyet.
És az benne a legrosszabb, hogy hiába csináltam, hiába szenvedtem, semmi. De muszáj volt tovább csinálnom, mert ha visszaállok a régi étrendre, akkor még gusztustalanabb leszek és akkor már hiába vigasztal az, hogy jajjdefinom volt a hamburger. de az meg, hogy szenvedni a semmiért. nagyon kiakasztó volt. Se centi, se kiló nem ment le, pedig mindent betartottam, és ez kezdett felőrölni.
De aztán pár nappal ezelőtt mikor mértem magam, észrevettem, hogy a fenekemből lement 2 cm és valahogy a combomat is vékonyabbnak láttam a tükörben. Ez erőt öntött belém, de azon továbbra sem változtatott, hogy még így is undorítónak tartom magam, ami miatt továbbra is átbőgtem jó pár éjszakát...
szóval igen, megértelek, mocskos dolog ez.... ha gondolod, írj nekem privit, és beszéljünk e-mailben + nekem van blogom is, ahova kiírom magamból a nyavalygást :D lehet neked is jót tenne egy ilyen :)
ja még annyit az előző válaszomhoz, hogy nekem valaki azt írta, hogy lelassult az anyagcserém, ami a nőknél elég gyakori, ezért megrendeltem egy doboz pyruvate-ot:
igen, kicsit drága, de már úgy vagyok vele, hogy ennyit rááldozok, csak érjem el, amit akarok. Mondjuk edzés nélkül ez sem hat, de én eleget edzem szerintem, és azzal kombinálva meggyorsítja a fogyást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!