Szerintetek ez megfelelő diétához? Scitec Nutrition 100% whey protein proffesional vettem.
20 éves lány vagyok, emésztőrendszeri panaszok miatt eléggé egyoldalúan tudok étkezni.Szerintetek ez a fehérje megfelelő hogy étkezést helyettesítsek vele, vagy csak hízlal?Mert hízni nem szeretnék, csak jobb minőségű táplálékot magamhoz venni.(mint pl a ropi és a keksz) [link]
Ez a készítmény egyébként.
Ezenkívül egyszerre nem tervezem meginni az egész tasakkal, csak mondjuk a harmadát, mert ez egy testépítő férfinek való adag.:D
Vélemény? :D
169 cm.
Érettségi közben voltam 47, aztán 48 végig nyáron. Mióta megkaptam a gyógyszereket, azóta értem el az 50et.
a reális helyzetértékelés mindenképpen hasznos.
ha úgyis napi 5-ször kell enned (mint mindenkinek), de alapból nem igen tudsz eleget enni betegség miatt, miért nem próbálsz ki ilyen termékeket mint ami a kérdésben van? ennek minden grammja hasznos, tehát ha csak megízleled is segítettél valamit magadon, ellenben.. a ropival, vagy miket is eszel.
Igen.
De rajtad kívül mindenki azt mondja, hogy szar mű fos.Meg az én gyomorommal nem szabad ilyet.Aztán így el is bizonytalanodtam.
ez esetben nem írok többet, így már mindenki azt fogja mondani, hogy ne fogyaszd. megjegyzem, nem mindenki ezt írta, mi alapján hiszel a többségnek, azt sem tudod kik írnak, ha meg bizonytalan vagy, keress szakcikket. biztos lehet találni tápkieg fehérjekoncentrátumról kísérleteket.
még pár gondolat: én csak azt írom, amit élelmezéstudományi egyetemen tanultam, vagy testépítőktől, akik lazán pár év alatt több kiló izmot képesek felépíteni a testükön, több kiló zsírt leadni hónapok alatt.. talán van némi fogalmuk étkezésről.
betegséged kapcsán is leírtam: valamit mindenképpen eszel. az a valami legyen jó minőségű. így talán kevésbé fog zsírosodni (raktározni) a szervezeted, jobban is működhet.. esélytelen is bármi gyógyulás, ha tápanyagok sem állnak rendelkezésre hozzá.
mű kaja: olvasd el miből van, keress rá hogyan készítik, és döntsd el hogy ez mű, miért mű, mit jelent az hogy mű..
nem tudom.. szoktam fórumozni itt GYIK-en, és általában azt tanácsolom mindenkinek, amit a helyükben én tennék, vagy ami a legjobb lehet egy adott esetben, objektív szempontok szerint megvizsgálva. ezek után hibát keresni a tanácsomban tulajdonképpen felesleges is.. utána lehet olvasni, vagy rá lehet kérdezni.. sok sikert a helyes döntés meghozatalában.
Nem a kommented ellen van kifogásom, mert a tanácsnak nagyon örülök!
Csak tényleg elbizonytalanított, hogy többen is írták, az én gyomromnak nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!