Szerintetek ez megfelelő diétához? Scitec Nutrition 100% whey protein proffesional vettem.
20 éves lány vagyok, emésztőrendszeri panaszok miatt eléggé egyoldalúan tudok étkezni.Szerintetek ez a fehérje megfelelő hogy étkezést helyettesítsek vele, vagy csak hízlal?Mert hízni nem szeretnék, csak jobb minőségű táplálékot magamhoz venni.(mint pl a ropi és a keksz) [link]
Ez a készítmény egyébként.
Ezenkívül egyszerre nem tervezem meginni az egész tasakkal, csak mondjuk a harmadát, mert ez egy testépítő férfinek való adag.:D
Vélemény? :D
A kisasszony nyilvánvalóan már eleve a helytelen táplálkozás miatt jutott el odáig, hogy ennyi nyavajája van, és még a gyógyulásnál sem mer enni, még színtiszta fehérjét se, nehogy 48 kilósan elhízzon.
Már tönkretetted magad! Mostmár itt az ideje, hogy megoldást keress, és a megoldás a kiegyensúlyozott táplálkozás, és az egészséges anyagcsere, amihez pedig a szervezetednek energiára lett szüksége.
Igen, kéne, de mint írtam nem tudok főtt ételt enni!
Biztosa a helytelen életmódom is közrejátszott a betegségeimben, de most már nem tudok mit tenni..vagy meghalok, vagy együttélek vele!:(
Dietetikusról nem is álmodhatok:D
Még az orvoshoz is alig lehet bejutni...vagy nincsenek ott, vagy nem férsz be, vagy nem törődnek veled úgy, ahogyan kellene. Én tudom a legjobban mennyire katasztrófa...18 évesen kezdődött a betegségem, majdnem 20 voltam, mire találtak is vmit..addig hiába vitt el a mentő, hazaküldtek hogy "hízzon mert anorexiás"Holott sosem voltam kórosan lesoványodva, csak fogytam.Szóval ez a dietetikus dolog luxus...:S
jah.. de betegség esetén mondjuk az orvosi kivizsgálás mondjuk alap. fekélyt is pl. össze kellene műteni, mert az emésztőrendszer tartalma nem kéne kikerüljön a hasüregbe. de ha ígyis úgyis eszik, az legyen egészséges..
csak Kérdezőnek: eszel, ugye? csak keveset. próbálj "minőséget enni", és annyit, amennyi optimális (számolható, meghatározható). 1 szál ropi helyett pl. egyértelműen tápanyagokat vigyél be. ha nem fehérjeturmixot, akkor azt add nekem.. :)
(enni meg nem kényszer, felnőtt ember maga dönt, csak az élethez nélkülözhetetlen)
De bizony nálam kényszer:S
Reggel még nem is vészes mióta megvannak a gyógyszereim..de később már erőltetni kell...mert ha nem eszek napi 4-5x, akkor maródik a fekély, csípi a torkom a sav..és akkor ugyanott vagyok mint még pár hónapja, hogy az ágyból nem kelek ki, hányinger, görcs és egyéb szépségek...
A külsőm megint más tészta, amire rányomta a bélyegét a betegség, meg a táplálkozás.Menstruálni egyáltalán nem szoktam, a hajam kihullt, arcbőröm katasztrófa, a melleimet elhagytam valahol félútonXd Az arcom kb úgy néz ki, mintha rákos lennék és kemot kapnék...
:(
Hát magam sem tudom...megcsináltam 1-2 hülyeséget, de ki nem?
De rajtam nagyon leverte az élet sajnos. Valószínűleg az is benne volt, hogy így is aggódom a hízás miatt, mindig is harcban álltam az evéssel. Az eszek-nemeszek örök kérdése.
Most meg erőltetni kell...és csak hízok tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!