Szerintetek ez megfelelő diétához? Scitec Nutrition 100% whey protein proffesional vettem.
20 éves lány vagyok, emésztőrendszeri panaszok miatt eléggé egyoldalúan tudok étkezni.Szerintetek ez a fehérje megfelelő hogy étkezést helyettesítsek vele, vagy csak hízlal?Mert hízni nem szeretnék, csak jobb minőségű táplálékot magamhoz venni.(mint pl a ropi és a keksz) [link]
Ez a készítmény egyébként.
Ezenkívül egyszerre nem tervezem meginni az egész tasakkal, csak mondjuk a harmadát, mert ez egy testépítő férfinek való adag.:D
Vélemény? :D
Igazából nem vinném túlzásba, csak néha vacsorának egy harmadnyit gondoltam. Mert semmilyen főtt ételt nem tudok megenni, kivéve a főtt krumplit. Húsból meg csak a csirkemell sonkát.
De akkor látom jól választottam. De hízót nem csinál belőlem, nem pumpál fel?Mert nem nagyon edzek/mozgok.
12:10
Igen, próbálkoztam Nutridrinkkel, de volt h begörcsöltem tőle és iszonyú rosszul voltam...mert az zsíros. Mióta szedek gyógyszert a gyomromra, azóta "csak" felpüffedek tőle(meg minden emberi kajától), mmeg nyomja a hasam, stb..
:/
na, akkor jó vagyok:D
pláne h nem az egészet tolom be.Nem is lenne szükségem olyan sok fehérjére.
mekkora tömeged van?
ha pontosan szeretnénk közelíteni a minőségi fehérje igényt, akkor a száraz tömeghez viszonyítva (tested zsír nélkül: támasztó szövetrendszered, mozgató rendszer (csont + izomzat) és a szerveid tömege) az alsó egészségügyi határérték 0,8g/ttkg fehérje. testépítés már teljesen lehetséges 1,5g/ttkg fehérjével.
átlagembernek 1 g/ttkg körül elég a bevitel, persze mellette zsírok, vitaminok, szénhidrátok (élelmi rostok + tápanyagok) is szükségesek.
Én ettem már ilyen fehérje-pótlót, és mindtől bedurrantam-ezek csak azoknak jók, akik utána le is tudják dolgozni, segíti az izomfejlődést, de azontúl elég egyoldalú tápanyag-pótlás. Minden fehérjében már tápanyag, nyomelem, stb. található, ezt semmi sem pótolja. Én a te gyomroddal nem biztos, hogy kockázatnék ilyen adalék-anyag-szerű cuccokat.
Én személy szerint felfúvódtam tőle és úgy néztem ki mint egy darázs.
oh:S nem akarok felfúvódni...de ez csak akkor igaz ha rendszeresen iszom, nem?Mert én csak néha akarnám...de nem akarok darázs lenni:(
48-50 kiló között mozog a súlyom.
13:43, miről beszélsz pontosan?
mit jelent az, hogy fehérje pótló?
mit jelent a bedurranás?
hogy érted, hogy azoknak jó, akik le tudják mozogni?
egyoldalú tápanyag-pótlás --> teljes értékű fehérjét tartalmaz, 3 makro nutriensből az egyiket. nem azért van, hogy zsírokat vagy szénhidrátot vigyünk be vele. ennyire egyoldalú.
"Minden fehérjében már tápanyag, nyomelem, stb. található, ezt semmi sem pótolja." de, ez a termék mind a 8 esszenciális aminosavat, és ha jól emlékszem az összetételére, még további ~12 féle aminosavat tartalmaz. tehát igencsak komplettált.
" adalék-anyag-szerű cuccokat" az adalékanyag jelentése pontosan definiálható: Élelmiszer-adalékanyag: minden olyan természetes vagy mesterséges anyag, - tekintet nélkül arra, hogy van-e tápértéke vagy sem - amelyet élelmiszerként önmagában nem fogyasztanak, alapanyagként nem használnak, és amelyet az élelmiszerhez az előkészítés, a kezelés, a feldolgozás, a csomagolás, a szállítás vagy a tárolás folyamán adnak hozzá abból a célból, hogy a termék érzékszervi, kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait kedvezően befolyásolja; hozzáadása azt eredményezi vagy eredményezheti, hogy önmaga vagy származéka az élelmiszer összetevőjévé válik
Kérdező, nem kell mindent komolyan venni amit leírnak. lehet hogy nem írtam még, de azért élsz, mert fehérjét is eszel. egy ilyen termék meg gyakorlatilag fehérje. néhány különbség a húshoz képest: a húsban sok a víz. egy ilyen porban nincs, ez igaz.. de fogyasztáskor adsz hozzá. a húsban jóval több zsír van. igen, de ehhez is ehetsz egy kanál zsírt.
felfújni levegővel lehet a lufit.. hogy lehet élelmiszerről azt mondani, hogy felfúj? :D mi ez, bab amiben emészthetetlen CH-k vannak (és nem fehérje) és ezért felpuffaszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!