Látszik, hogy fogytam?
Kicsit el vagyok keseredve, mert még senkinek sem tűnt fel, hogy fogytam... :-(
Ezek szerint csak én látom, mások nem?
175 cm magas vagyok, a bal oldali kép 1 éve készült, akkor 125 kg voltam, a jobb oldalit ma reggel készítettem, most 95 kg vagyok.
Tudom, hogy ez még nagyon sok, jövő nyárra szeretnék 70-75kg lenni.
Jó úton haladok?
Szörnyű alakod van. Nem arra értem, hogy dagi vagy, hanem úgy alapból nagyon csúnya...
A jobb oldali képeden tiszta narancsbőrös vagy, ráadásul 95 kg vagy és már ennyire lógnak a melleid..
Hát szerintem jobb voltál 125 kilósan.
Na azért nem kell szegény kérdezönek elvenni a kedvét elöttem lévö, tény hogy jobban lötyög most a bör, hisz 30 kg- val kevesebb!!!
Kérdezö: jó úton jársz, és nagyon is látszik, úgy csipödön, mint hasadon, vagy akár vállban is látszik a változás. Amit most lassan a fogyókúrához párosítani kellene az a sport, mindegy mi az, csak kocogjj, mozogj hozzá, hogy feszüljön meg a böröd.
Jó, ne vigye el szívroham, de akkor ne koplaljon meg fogyózzon esztelenül ez a szerencsétlen, ezért lóg a bőre!
Érdeke,s nekem egy kicsit se lóg, pedig több, mint 60 kg-t fogytam
bizony látszik! :)
grat az eddigi eredményhez és kitartást a továbbiakban, menni fog! :))
14:57!
hogy lehetsz ennyire b-nkó???
Nagyon köszönöm a válaszokat!
3 hónapja elkezdtem sportolni, heti 3x40 percet biciglizek, ettől a héttől kezdve pedig heti 4x50 percre növelem.
Kedves 14:57-es válaszoló. A Te válaszodat is köszönöm, hiszen az is egy vélemény. Valóban lógnak a melleim, de két gyermek édesanyja vagyok, akiket 2x1,5 évig szoptattam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!