Látszik, hogy fogytam?
Kicsit el vagyok keseredve, mert még senkinek sem tűnt fel, hogy fogytam... :-(
Ezek szerint csak én látom, mások nem?
175 cm magas vagyok, a bal oldali kép 1 éve készült, akkor 125 kg voltam, a jobb oldalit ma reggel készítettem, most 95 kg vagyok.
Tudom, hogy ez még nagyon sok, jövő nyárra szeretnék 70-75kg lenni.
Jó úton haladok?
9,40 vagyok, na így már sokkal jobb!! Így már szemmel láthatóan fogytál, a vállad és a combod is keskenyebb lett, és a hasadból is ment le.
...
Mivel 1 év alatt mentek le a kilók, gondolom, hogy nem koplalással csinálod, igazából ezt a kötözködőknek írom. Havi 2-3 kilót fogyni teljesn jó és normális dolog, nemcsak "vízvesztés".
Ha eddig nem tetted (mert nagy túlsúllyal kímélni kell az izületeket), most már elkezdhetsz mozogni.
Leginkább az oldaladon látszik szerintem.
De rohadtul irigyellek a derekadért, hogy ilyen súly/méretek mellett is ennyire hangsúlyos.
Egy pillanatra se keseredj el, mert nagyon jó úton vagy, és ez látszik is! 30 kg-ot fogyni nem kis teljesítmény! Erőt és kitartást kívánok hozzá!
Egyébként én is szívesen olvasnék a hogyanról, ez talán másnak is adna segítséget és lelkesedést (pl. nekem is) :)
"Aczél. válasza:
ha az érdekel, mit látnak rajtad fogyásilag, az kicsit szerencsétlen eset, ilyen emberek általában
- anorexiáig cses.zik szét magukat
- fogyózol (eleve értelmes, tájékozott ember nem fogyókúrázik) akkor meg jön a zsírosodás "
Ilyen semmitmondó választ is mindig csak te tudsz írni. Annyira negatív vagy! sosem a kérdésre válaszolsz, mindenki kérdésébe viszel egy kis rosszat,melyből az jön le, hogy csak amit te csinálsz (bármi is legyen az) csak az ajó, a többi ember pedig egy sz**. cinikus vagy és utálom, hogy minden fogyis kérdésnél osztod ezt a csekély észt..
a másik képen sokkal jobban látszik! meg szerintem érdemes lenne (lett volna) egy képet oldalról is lőni, mert szerintem a hasadból is nagyon sok mehetett le. a fenekedet meg nem látni, de lehet onnan is tűnt el pár hurka.
ne add fel, nagyon ügyes vagy!
így tovább, több mint a felén túl vagy, és a másik fele sokkal jobban fog látszani ;)
A csípő és derék tájékon nagyon jól látszik, hogy fogytál.
A kép még így is csalóka, mert a régin sokkal barnább vagy, ami vékonyít, és simábbnak mutatja a bőrt.
A környezeted azért nem veszi észre, mert napról napra, folyamatában látja a változást, és a ruha sokat takar.
Ja, a vállad is keskenyebb.
Egy fénykép csalóka lehet azért is, mert az is számít, hogy egy kicsit bedöntöd a fényképezőgépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!