Egy éve egészséges kajákat eszem,20 kg-ot fogytam azóta, de már teljesen belefáradtam, nincs erőm! Pedig még hátravan 5 kg, ami még eléggé látszik. Mit tegyek, hagyjam az 5kg-ot, vagy tartsak ki?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van az egész témából, de még nem végeztem teljesen. Nem is tudom, hogy eddig hogy volt kitartásom. De most pláne úgy érzem, hogy nem bírom tovább. Az egyik felem folytatná, a másik meg hagyná az egészet a fenébe. Nagyon elégedett lennék magammal, ha az az 5 kg még sikerülne a bikiniszezon előtt, főleg hogy megállt a súlyom. Elegem van
175 c, 63 kg, 16/L)
2011. márc. 22. 20:04
1/9 anonim válasza:
Tarts ki!!!Elmondod hogyan fogytál le?
2/9 anonim válasza:
Ha eleged van belőle, akkor baromi rosszul folytatod az egészséges életmódot, vagy tipped sincs, mi az.
Ha tényleg rendesen, egészségesen ennél, akkor lenne energiád, és nem lenne eleged belőle, mert élveznéd :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez csodás eredmény, és nem teheted meg, hogy ennyi kitartás után abbahagyod! végig kell csinálnod, és szerintem sikerülni is fog! :)
4/9 anonim válasza:
Kérdező: te érzed, hogy jobb neked. Ha még bírod erővel, folytatod, ha nem, nem. Nem azon az 5 kilón múlik a szépséged.
5/9 anonim válasza:
Tehát 175 cm,63 kg,akkor így nézhetsz ki.
Azt hiszem a magasságodhoz nem kéne tovább fogyni,hogy nőies maradj.
6/9 anonim válasza:
20.15.-nek! Te hogy étkezel helyesen?
7/9 anonim válasza:
Ha ilyen magas vagy, akkor ez teljesen jó súly. Gratulálok a szép eredményhez!!:-)
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a dicséreteket, és a válaszokat!
2011. márc. 23. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!