Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futok majdnem mindennap, néha...

Futok majdnem mindennap, néha egy két nap kihagyással, mégsem fogyok. Miért?

Figyelt kérdés
Ma is lefutottam 5.5km-t 20perc alatt ,általában ennél nagyobb távot nem szoktam mert nem szeretek futni.De intenzíven futok ,nem totyogok,nagyon leizzadok ,de mégsem fogyok.Csak hasról kéne fogyni,máshonnan nem kell.Fussak hosszútávokat 10-15km?
2011. szept. 26. 20:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Oké köszi ,de nem érdekelt a bodybuilding nem szoktam ilyen oldalakra járni. Haver aki gyúrogat csak ízesitettlen csirkemellen él főtt rizzsel ,hát én azt nem bírnám elviselni hosszútávon :D De megnézem mit írnak.
2011. okt. 6. 09:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
nem a testépítés miatt írtam, vagy mert téged érdekel/nem érdekel, hanem mert fogyni akarsz tesó.
2011. okt. 6. 09:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Két tényező egyik a húsz perc mozgás kevés, kábé akkor indul el a zsírégetés, ha a pulzusod zsírégető tartományban van, mert mint írtad gyorsan le akarod tudni nos ha nagyon intenzíven futsz nem zsírt égetsz hanem izommunkát végzel, 45 perc kocogás a legtökéletesebb zsírégetésre. heti 4- 5 x 45 perc ha tényleg komolyan veszed.

A másik hiba szerintem a kajában van, ha fogyni akarsz a mozgással kompenzálás dolog nem létezik, nincs semmi édesség, semmi pizza, hambi stb egészséges kaják vannak tudatos táplálkozás, és kalória deficit elérése- ennek kiszámításához egy korábbi hozzászóló már adott linket;

2011. okt. 6. 16:18
 14/23 anonim ***** válasza:
A szervezetünket nem lehet becsapni, gondolj bele kicsit elvonatkoztatva az nem "fair" hogy teszem azt valaki fél év évig zabál akár minden este úgy fekszik le hogy jól bekajál, mindenféle gyorséttermi kajákat, meg édességeket eszik rendszeresen..aztán gondol egyet hogy most lefogyok egy hónap alatt :D Ilyen nincs, ha valaki hónapokig rossz irányba alakította a testét,akkor vállalnia kell, hogy ezt helyrehozni nem két hét lesz.
2011. okt. 6. 16:22
 15/23 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy ez csak egy elvonatkoztatott példa volt véletlen sem rád értettem, gőzöm sincs hogyan élsz, éltél! ;)
2011. okt. 6. 16:24
 16/23 A kérdező kommentje:
45perc futást majd kipróbálom ,csak utálok futni,persze ez most furán hangzik mert attól még csinálom csak nem szeretem,ezért is sprintelem le a távot hogy hamar túlessek rajta..Normál kajákat eszem ,magyaros ételeket is nagyon szeretem ,pizzát is és sajnos édességből bármennyit meg tudnék enni ,mert kifejezetten kívánom.De gyümit is eszem sokat.Próbáltam leszokni az édességről csak nagyon nehéz annyira hiányzott.Nagy akaratereje van annak aki folyamatosan önmegtartóztatóan tud élni.Igazán kitalálhatnának egy tényleg működő fogyiszert :D Azért elkeseredve nem vagyok ,mert csak kis többletről van szó,átnéztem a bodys oldalt,vannak benne jó dolgok!Viszont valami 4-5liter vizet írnak napi adagnak az azért durva.
2011. okt. 6. 18:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Sokat falsz.
2011. okt. 6. 19:26
 18/23 anonim ***** válasza:
mennyi ideje futsz?
2011. okt. 6. 20:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
menj le küzdősportolni. az mozgás. és relative még békés laza is.
2011. okt. 6. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A hiba egyértelműen az édesség, és egyéb finomságok evésében van. Ha fogyni akarsz, akkor diétád idejéig nem ehetsz ilyesmit, tönkreteszi az erőfeszítéseidet!

A mozgás nem megfelelő táplálkozás mellett csak súly, formatartásra elegendő, fogyni nem lehet. Tartsd be a diétázás szabályait, és tarts hetente egy napot amikor "bűnözöl" és azt eszel amit szeretnél. (persze nem zabálásról beszélek) de ekkor megehetsz egy pizzát vagy egy hambit, csokit vagy amit szeretnél. Ez nem zavar be a diétába megnyugtat téged, úgymond megjutalmazod magad! Így fejben és bírni fogod, és elérhetsz eredményeket! De a hét töbi hat napján be kell tartani a dolgokat. ;)

2011. okt. 6. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!