Mit egyek? Milyen mozgást csináljak? Hogy lemenjen 8 kg, lehetőleg minél elöbb!
Mit kéne csinálnom? már elegem van a sok hülyeségből nekem le KELL MENNI ENNEK A 8KG-NAK!!!!!!!Ne egyek napokig? Vagy milyen mozgást csináljak?Hány gugolást?Hány felülést?Napi hány kcal-t ehetek? vagy mit csináljak? :( Milyen csoda szerek vannak? vagy bármi....!!! Mit ajánlotok?Esetleg mesélhetnétek siker sztorykat nektek hogy sikerült leadnotok kilokat!!!
Róllam annyit kell tudni: 16 éves lány vagyok és az utobbi időbe nagyon elengettem magam...szóval most minden áron megakarok 8 kg-tól szabadulni!!!!sajn os azt is tudni kell születésem óta rossz az anyagcserém szóval hashajtókon élek hogy eltudjak menni wc-re!
De kérlek segitsetek!!!Mert le KELL adnom ezt a 8kg-ot!!!!!Előrre is köszi a válaszokat!!!
Jogos a kérdésed: ha már eszed nincs, legalább szép szeretnél lenni.
Nos, szőlőprésben másodpercek alatt remek eredményekre, igazi "siker sztoryra" számíthatsz, utána a felülést is megpróbálhatod, koporsóban végezve ez egy kimondottan embert próbáló tréning.
Esetleg lopózz be egy laktanyába, ott mindenki nagyon fog szeretni, és közben remek fenék- és lovaglóizmokat fejleszthetsz. Ha többen segítenek, akkor a nyakizmaid és az alkarjaid is szépen fognak fejlődni. Továbbá a fehérjedús, szénhidrátban szegény étrend is kiválóan segíti a fogyást és az izmosodást.
Vagy ajánlhatom még a házilagos zsírleszívást. Az orvosok úgyis csak lehúznak pénzzel. A hasadon óvatosan nyiss utat egy kisollóval a porszívó csövének, aztán kapcsold be a masinát embertársaid örömére. Ámen.
A legviccesebb az, hogy szegény Kérdezőt egyetlen ember bírta komolyan venni: aki kb ugyanolyan helyesírással bír :))))))
Viszont tartalmilag helyes.
Guggolással óvatosan, mert megviselheti a térdízületet.
Ja és igen, lefekvés előtt minden nap 10 oldal a Helyesírási Szabályzatból.
Szegény lány!
Azért jött ide, hogy segítsetek neki :) szerintem meg is kapta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!