Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek? Milyen mozgást...

Mit egyek? Milyen mozgást csináljak? Hogy lemenjen 8 kg, lehetőleg minél elöbb!

Figyelt kérdés

Mit kéne csinálnom? már elegem van a sok hülyeségből nekem le KELL MENNI ENNEK A 8KG-NAK!!!!!!!Ne egyek napokig? Vagy milyen mozgást csináljak?Hány gugolást?Hány felülést?Napi hány kcal-t ehetek? vagy mit csináljak? :( Milyen csoda szerek vannak? vagy bármi....!!! Mit ajánlotok?Esetleg mesélhetnétek siker sztorykat nektek hogy sikerült leadnotok kilokat!!!

Róllam annyit kell tudni: 16 éves lány vagyok és az utobbi időbe nagyon elengettem magam...szóval most minden áron megakarok 8 kg-tól szabadulni!!!!sajn os azt is tudni kell születésem óta rossz az anyagcserém szóval hashajtókon élek hogy eltudjak menni wc-re!

De kérlek segitsetek!!!Mert le KELL adnom ezt a 8kg-ot!!!!!Előrre is köszi a válaszokat!!!

2009. ápr. 25. 16:53
 1/7 anonim válasza:
82%
Szerintem feküdj neki a nyelvtan tanulásának,az neked kemény meló lesz.
2009. ápr. 25. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Jogos a kérdésed: ha már eszed nincs, legalább szép szeretnél lenni.

Nos, szőlőprésben másodpercek alatt remek eredményekre, igazi "siker sztoryra" számíthatsz, utána a felülést is megpróbálhatod, koporsóban végezve ez egy kimondottan embert próbáló tréning.

Esetleg lopózz be egy laktanyába, ott mindenki nagyon fog szeretni, és közben remek fenék- és lovaglóizmokat fejleszthetsz. Ha többen segítenek, akkor a nyakizmaid és az alkarjaid is szépen fognak fejlődni. Továbbá a fehérjedús, szénhidrátban szegény étrend is kiválóan segíti a fogyást és az izmosodást.

Vagy ajánlhatom még a házilagos zsírleszívást. Az orvosok úgyis csak lehúznak pénzzel. A hasadon óvatosan nyiss utat egy kisollóval a porszívó csövének, aztán kapcsold be a masinát embertársaid örömére. Ámen.

2009. ápr. 25. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Kretén!Látom nagyon unatkozhatsz ha van időd ilyen hülyeségeket irogatnod!!!
2009. ápr. 25. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
napi egy óra torna 200 gugolásból 200 felülésből de inkább kezd csak 30-40-el utána ugyis megedzödsz este ne egyél 6 után .Krüld a zsírol cukros ételeket italokat nekem bevált ;)én néha ha unatkozok akkor eszek ha nálad is így van ez akkor evés helyett válaszd a sétálást ha szereted akkor a futást.
2009. ápr. 25. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
egy fejlövés sok mindent megold:)
2009. ápr. 25. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

A legviccesebb az, hogy szegény Kérdezőt egyetlen ember bírta komolyan venni: aki kb ugyanolyan helyesírással bír :))))))

Viszont tartalmilag helyes.

Guggolással óvatosan, mert megviselheti a térdízületet.

Ja és igen, lefekvés előtt minden nap 10 oldal a Helyesírási Szabályzatból.

2009. ápr. 25. 23:58
 7/7 anonim válasza:

Szegény lány!

Azért jött ide, hogy segítsetek neki :) szerintem meg is kapta :)

2009. máj. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!