Gyűlölöm a testemet. Mit tehetnék az érzés ellen? (Link)
1 hónapja tart a diétám (tudom, semmi), és minden héten készítek képet az állapotomról. A 4. hét után készültet itt találjátok: [link]
Az mellékes, hogy semmi változást nem látok a képeken (pedig kilóban és centiben is mérhető), de egyszerűen gyűlölöm ezeket a hétvégéket, mikor fotózom magam. Minden alkalommal azzal a reménnyel fogom meg a fényképezőt, hogy talán MA sikerül kicsit közelebb kerülnöm egy átlagos, csinos lány testéhez, vagy hogy végre meglátom a különbséget az 1. héthez képest, de a vége mindig sírás :(
Túl fehér a bőröm, ezért minden rohadt rücskös rész látszik rajta, ha úgy esik rá a fény, és a fenekem aránytalanul hájas még mindig.
Pedig kajában és mozgásban is mindent megteszek. Amíg nem diétáztam, sokkal jobban szerettem magam, mert úgy voltam vele, hogy ez vagyok, és kész, de most, hogy teszek ellene, és nincs eredménye, egyszerűen megutáltam magam.
Pl. rosszul vagyok, ha a barátom hozzám ér, mert arra gondolok, hogy biztos undorodik a sok zsírtól rajtam (ami azért fura, mert ezelőtt nagyobb darab voltam - bár én nem látok kült - és akkor ilyen meg se fordult a fejemben).
Tanácsok? Mit csináljak? Elegem van ebből az érzésből!
Itt vagy csupa vak vagy rosszindulatú válaszoló van...
Egyáltalán nem tökéletes a kérdező teste és igenis van vele baj.
A feneked túl nagy, a combodon is bőven van felesleg, nem beszélve a narancsbőrről.
Folytasd a diétát (semmi finomított cukor, liszt, sok fehérje stb.) és iktass be több edzést.
A fényképezés meg méregetés helyett inkább menj el futni egy kört vagy csinálj felüléseket. Ne ilyen baromságokkal töltsd az időt. Ezzel semmit nem érsz el, csak magadat hergeled. Gondolj úgy erre az egészre, mint egy átmeneti állapotra. Most ilyen vagy, de ha keményen dolgozol, sokkal jobb leszel.
Rengetegen örülnének, ha így néznének ki.
Sportolj, a többivel ne foglalkozz.
Szerintem meg ne gyűlöld, mert csinos vagy!!
És egy jó tanács, aki gyűlöli a testét nagyobb az esélye a rákra :|
Nagyon durva, de lehetséges.
És ne gyűlöld azt, ami jó :)
Ha gyűlölnéd a tested akkor nem mutogatnád országnak-világnak a meztelen seg-ged.
Folytasd a diétát az edzést és sürgősen dugasd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!