Gyűlölöm a lábam! Lehet egyáltalán nekem még vékony lábam?
Sajnos anya alkatát örököltem,s7zóval nem vagyok egy madárcsontú,a csípőm is szélesebb,a vállam is sajnos,és a lábaim...utálom őket.Egész nyáron hosszúnadrágba vagyok,sőt,már évek óta nem volt rajtam rövidnadrág néhány nap kivételével.Nem eszem sokat,vagyis mostmár nem,amúgy meg imádok enni,nassolni,de nem zabálok,viszont mellette futok is,már 1 hónapja lassan,és semmi változás,sőt,csak még izmosabb lett a lábam.Ezért most elhatároztam,hogy koplalni fogok,mert így soha a büdös életbe nem fogyok le.Persze nem ész nélkül,de kevesebbet fogok enni mint a kellő mennyiség,és mellette futok.
Így elérhetem hogy vékonyodjon a lábam?Vagy mit csináljak!?????Már megörülök!:(
17/L
Tudod majd nem utálnád a lábad ha nemlenne!
Ilyet írni? hogylehet?
Hogy utálod a lábad?
Milyen vastag a combod cm-ben nezve es a vadlid??
Futassal amugy lehet vekonyitani.
De ha kevesebbet eszem,és futok,sokat,ugye vékonyodhat?
Tudom,hogy pálcika lábam sose lesz,de vékonyabb még lehet.
Nekem meg lánykoromba pálcika lábaim voltak. Én sem voltam velük megelégedve. De mára megbékéltem velük.
Sajnos vannak olyan genetikai adottságok amin nem lehet változtatni. El kell tudnod fogadnod magad olyannak, amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!