Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a testem, nektek mi...

Gyűlölöm a testem, nektek mi a véleményetek róla, hol kéne fogynom?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 170cm, súlyra 60 kg körül lehetek, igazából nem tudom, mert fél éve nem merek mérlegre állni. Az ismerőseim szerint testképzavarom van. Nagyon hülyén étkezem. Lényegében egy nap megeszek 4db 80g-os tonhalkonzervet, gyümölcsöt, zöldséget, néha koprovit kekszet,vagy grillcsirke salátát. Mozogni intenzíven nem nagyon szoktam, viszont nagyon sokat sétálok. Nem tudom ezen mit kéne változtatni, hogy fogyjak... :S Két éve így étkezem, és ah visszatérek a normálisra, félek, hogy még jobban elhízok. A másik gondom, hogy gyűlölöm a testem, egyszerűen rossz ránéznem, nem vagyok tisztába igazán vele, hogy mit kéne ezzel az egésszel tennem, kérlek segítsetek!

Belinkelek képeket a testemről, kérlek mondjátok el a véleményeteket az alakomról, és hogy szerintetek mit kéne tennem! :/

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 30. 22:43
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási és fogalmazási hibákért, csak kicsit zaklatott vagyok és nagyon rosszul érzem magam. :S
2011. jún. 30. 22:46
 2/20 anonim válasza:
83%
Szerintem nincs semmi baj a testeddel, vegyél fel normális, csinos, szexis ruhát, ne ilyen macskagatyát és mindjárt jobban érzed magad.
2011. jún. 30. 22:49
 3/20 anonim ***** válasza:
88%

mást nem tudok mondani, mint pszichológus

Semmi bajod nincs a testeddel. Elég jól nézel ki!

2011. jún. 30. 22:50
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Mit akarsz?! Tök csinos vagy.
2011. jún. 30. 22:51
 5/20 anonim válasza:
100%
Bocs, szerintem jó vagy így ahogy vagy. De vhol láttam h ez használ [link] de mondom szerintem jó vagy így, nem értem mit akarsz. Deszka hátsót? Kilátszó farcsontot? Girhes akarsz lenni?
2011. jún. 30. 22:52
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

a testképzavar igaz...keress fel vele egy pszichológust..el sem hinnéd,hogy mennyi mindenben segít...én kb ugyanígy néztem ki 14évesen de ilyennek láttam magam(nyilván kort,melleket meg fejet leszámítva):

[link]

évekig takargattam magam bő cuccokba,amikor is neten megismerkedtem a párommal..rengeteget beszélgettünk,találkozgattunk és ő volt az,aki rávilágított h mekkora egy hülye vagyok h kövérnek látom magam...aztán felkerestem egy pszichológust..beszélgettünk erről is sokat,megtalálta az okát is h miért képzelem magam dagadtnak..azóta teljesen jól vagyok és jólérzem magam...ajánlom neked is,hidd el,egy hatalmas tehertől szabadít meg...

20/L

2011. jún. 30. 23:00
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rajtad felesleg, és az, hogy rettegsz a hízástól, nem látod reálisan a testedet, és nem eszel normálisan, arra utal, étkezési és testképzavarod van.

Na mármost ez egyrészt azért szar, mert tönkreteszed a fiatalságod a nagy semmiért (hiszen kiváló alakod van, más erre büszke lenne, de te nem tudod elfogadni), boldogtalanságba, állandó kétségbeesésbe kergeted magad. A másik pedig, hogy egészségügyi bajaid is lehetnek, amit utána akár egész életeden át cipelned kell. Nem éri meg.

Keress fel pszichológust, (majd akár dietetikust is), és próbáld meg kibeszélni a problémáidat. Minden ilyennek lelki oka van, meg kell keresni a gyökereket. Próbáld meg úgy nézni a testedet, mintha nem is a tiéd lenne, külső szemmel - akkor is úgy gondolnád, hogy nem jó? Ha szembejön veled valaki ilyen alakkal, szerinted gyűlölnivaló a teste?

Egyébként sem a kilók meg a tökéletes alak számít, hanem a kisugárzás, hogyan tudod "viselni" a testedet, ami a tiéd, ami te vagy. Közhely, de így van.

2011. jún. 30. 23:23
 8/20 anonim válasza:
30%
szentem a fenekedből és a combodból fogyhatnál,de csak mert kérdezted, nyugi nem vészes!
2011. júl. 1. 02:15
 9/20 anonim válasza:
*szerintem
2011. júl. 1. 02:16
 10/20 anonim ***** válasza:

Na mész te is a retekbe ha már kigondoltam! :D Komolyan! Jó befejeztem, inkább nem olvasom egy pár óráig a fórumot, mert bajok lesznek...

A testeddel semmi baj, jó nézel ki. Viszont egy kis futásba, biciklizésbe senki nem halt meg, heti legalább 6 óra intenzív mozgást kéne végeznie mindenkinek.

2011. júl. 1. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!