Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a testem, nektek mi...

Gyűlölöm a testem, nektek mi a véleményetek róla, hol kéne fogynom?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 170cm, súlyra 60 kg körül lehetek, igazából nem tudom, mert fél éve nem merek mérlegre állni. Az ismerőseim szerint testképzavarom van. Nagyon hülyén étkezem. Lényegében egy nap megeszek 4db 80g-os tonhalkonzervet, gyümölcsöt, zöldséget, néha koprovit kekszet,vagy grillcsirke salátát. Mozogni intenzíven nem nagyon szoktam, viszont nagyon sokat sétálok. Nem tudom ezen mit kéne változtatni, hogy fogyjak... :S Két éve így étkezem, és ah visszatérek a normálisra, félek, hogy még jobban elhízok. A másik gondom, hogy gyűlölöm a testem, egyszerűen rossz ránéznem, nem vagyok tisztába igazán vele, hogy mit kéne ezzel az egésszel tennem, kérlek segítsetek!

Belinkelek képeket a testemről, kérlek mondjátok el a véleményeteket az alakomról, és hogy szerintetek mit kéne tennem! :/

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 30. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

2 éve masszívan koplalsz? gratulálok neked is és a szüleidnek is, akik ezt nem veszik észre!....menj kezeltesd magad!

Menstruációd van egyáltalán?

2011. júl. 1. 08:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen az alakod még alakulni fog. megnő a melled meg ilyesmi.

fogynod nem kell, de sportolhatnál valamit legalább közösségbe jársz (nem a magányos edzőteremben képzelem el) hanem tánccsoportban, vagy röplabda vagy kosár vagy hasonlók amik a suliban is vannak) és eltereled a figyelmed saját magadról. Legalább programod is lesz nem csak hazamész a suliból és beállsz a tükör elé és este 11ig ott állsz.

2011. júl. 1. 09:03
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
mens 15 évesen még lehet hogy alapból sincs :-S
2011. júl. 1. 09:03
 14/20 anonim ***** válasza:
bár van némi melle szóval kell legyen.
2011. júl. 1. 09:04
 15/20 A kérdező kommentje:

Szerencsére még van, de volt amikor tényleg koplaltam(szinte nem is ettem), de akkor is volt.

Köszi az eddigi válaszokat!

2011. júl. 1. 11:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy.
2011. júl. 3. 07:18
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

teljesen jó alakod van, nincs veled semmi baj

de nagyon keveset eszel, semmi tejtermék-túró, tej, joghurtok, sajt, semmi húsféleség, tojás, teljes kiőrlésű gabonák, olajos magvak, levesek, főzelékek, krumpli, rizs-meleg étel-ez így nem valami jó

2011. júl. 3. 07:53
 18/20 anonim ***** válasza:
basszus, mit nem adnék, ha így nézhetnék ki...:/
2011. júl. 3. 12:50
 19/20 anonim válasza:
nekem is ilyen az alakom (mell nélkül) és én is ...-ul utálom... :S de én eszem rendesen és azért mert túl sokat eszem, azért lettem ilyen... most én le akarok fogyni... de nem megy egy régebbi eset miatt... híznom kellett és én azt úgy oldaottam meg hogy minden nap egy picikével többet ettem... mire jó lett az alakom, addigra a szervezetem annyira hozzászokott hogy állandóan növelni kell az adagot, hogy most nálam az hogy "kevesebbet eszek" az annyit jelent hogy kb ugyanazon a szintem maradok, de az meg túl sok és egyszerűen nem tudom mégjobban lecsökkenteni... :( és most sportolni sincs időm... úgyhogy nem tudom hogy én mit fogok csinálni.... úgyhogy bocsi, de nem tudok semmi jót mondani neked... viszont neked még jó hogy melled van.. nekem nincs... és úgy még rosszabb... úgyhogy... szerintem nyugodtan térj vissza a normálisra, mert az sokkal egészségesebb és talán nem fogsz hízni... bár szerintem nem fogsz... mert a koplalától a szervezet minden lehetőséget megragad hogy raktározzan.. így hogyha lényegében koplasz akkor csak hízni fogsz..... Midnen jót!
2011. júl. 3. 13:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a vélemény róla? Jó lenne, ha mindenkinek max annyi súlyfeleslege lenne, mint neked.
2011. júl. 3. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!