Gyűlölöm a testem, nektek mi a véleményetek róla, hol kéne fogynom?
15 éves lány vagyok, 170cm, súlyra 60 kg körül lehetek, igazából nem tudom, mert fél éve nem merek mérlegre állni. Az ismerőseim szerint testképzavarom van. Nagyon hülyén étkezem. Lényegében egy nap megeszek 4db 80g-os tonhalkonzervet, gyümölcsöt, zöldséget, néha koprovit kekszet,vagy grillcsirke salátát. Mozogni intenzíven nem nagyon szoktam, viszont nagyon sokat sétálok. Nem tudom ezen mit kéne változtatni, hogy fogyjak... :S Két éve így étkezem, és ah visszatérek a normálisra, félek, hogy még jobban elhízok. A másik gondom, hogy gyűlölöm a testem, egyszerűen rossz ránéznem, nem vagyok tisztába igazán vele, hogy mit kéne ezzel az egésszel tennem, kérlek segítsetek!
Belinkelek képeket a testemről, kérlek mondjátok el a véleményeteket az alakomról, és hogy szerintetek mit kéne tennem! :/
2 éve masszívan koplalsz? gratulálok neked is és a szüleidnek is, akik ezt nem veszik észre!....menj kezeltesd magad!
Menstruációd van egyáltalán?
15 évesen az alakod még alakulni fog. megnő a melled meg ilyesmi.
fogynod nem kell, de sportolhatnál valamit legalább közösségbe jársz (nem a magányos edzőteremben képzelem el) hanem tánccsoportban, vagy röplabda vagy kosár vagy hasonlók amik a suliban is vannak) és eltereled a figyelmed saját magadról. Legalább programod is lesz nem csak hazamész a suliból és beállsz a tükör elé és este 11ig ott állsz.
Szerencsére még van, de volt amikor tényleg koplaltam(szinte nem is ettem), de akkor is volt.
Köszi az eddigi válaszokat!
teljesen jó alakod van, nincs veled semmi baj
de nagyon keveset eszel, semmi tejtermék-túró, tej, joghurtok, sajt, semmi húsféleség, tojás, teljes kiőrlésű gabonák, olajos magvak, levesek, főzelékek, krumpli, rizs-meleg étel-ez így nem valami jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!