Gyűlölöm a testem! Mit csináljak?
Szerezz be egy bárányhimlőt.
Nekem 46 kiütés volt csak az arcomon, azt hittem, sose lesz többé emberi formám. Mikor rendbejött, rájöttem, hogy gyönyörű vagyok. Azóta nem sminkelek hétköznapokra, és a testemet is szebbnek látom.
Szerintem ne akarj vékony lenni.A duci csajok aranyosabbak,mint a vékonyak.
De ha semmiképpen nem tudod elfogadni magad,akkor kezdj bele valami egyszerűbb fogyókúrába és NE ADD FEL! Próbálj méregteleníteni.Ígyál sok vizet és egyél kevesebbet.Na meg mozogj.Ha esik az eső,az nem baj,otthon is tudsz mozogni. Kitartást.:)
szerinted csak a futás az egyetlen mozgásforma?? ez csak kifogásés önsajnálat. a hashajtóhoz meg gratula, de ugye tudod hogy attól még ugyanúgy felszívódik a tápanyag csak gyorsabban kijön belőled?
kezdj el rendesen diétázni és mozogni, nem a kifogásokat keresni.
A gondolkodásodat a szűklátókörűségedet a tájékozatlanságodat én meg sokkal jobban gyűlölöm,mint a satnya tested.
Hashajtót mi?Gratula!
a hozzászólásomat lehet szemetül is értelmezni, de lesza*om.
én pl átérzem hogy miről beszélsz. felszedtem néhány kilót nyáriszünetben, annak ellenére hogy sportoltam. most ki sem mozdulok a sötétített szobámből, ma újra elkezdtem tornázni, mert tudom hogy egy k*rva hónap múlva suli, és emberek közé kell mennem. anélkül pedig, hogy vékony lennék, nem érzem magam erre képesnek. nekem nem sok hiányzik az "álomalaktól" és mégis rohadt nehéz megszerezni. igazából semmi értelme a hozzászóláásomnak, de úgy éreztem, hogy szólnom kell, hogy vékonyabban is át lehet érezni a helyzeted. 178/64
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!