Gyűlölöm a testemet. Mit tehetnék az érzés ellen? (Link)
1 hónapja tart a diétám (tudom, semmi), és minden héten készítek képet az állapotomról. A 4. hét után készültet itt találjátok: [link]
Az mellékes, hogy semmi változást nem látok a képeken (pedig kilóban és centiben is mérhető), de egyszerűen gyűlölöm ezeket a hétvégéket, mikor fotózom magam. Minden alkalommal azzal a reménnyel fogom meg a fényképezőt, hogy talán MA sikerül kicsit közelebb kerülnöm egy átlagos, csinos lány testéhez, vagy hogy végre meglátom a különbséget az 1. héthez képest, de a vége mindig sírás :(
Túl fehér a bőröm, ezért minden rohadt rücskös rész látszik rajta, ha úgy esik rá a fény, és a fenekem aránytalanul hájas még mindig.
Pedig kajában és mozgásban is mindent megteszek. Amíg nem diétáztam, sokkal jobban szerettem magam, mert úgy voltam vele, hogy ez vagyok, és kész, de most, hogy teszek ellene, és nincs eredménye, egyszerűen megutáltam magam.
Pl. rosszul vagyok, ha a barátom hozzám ér, mert arra gondolok, hogy biztos undorodik a sok zsírtól rajtam (ami azért fura, mert ezelőtt nagyobb darab voltam - bár én nem látok kült - és akkor ilyen meg se fordult a fejemben).
Tanácsok? Mit csináljak? Elegem van ebből az érzésből!
1 - Szerintem 1 hónap alatt baj lenne ha látszana.
2 - Kilót mond ne centit, mert az mindenkin másként megy le.
3 - Nincs olyan hogy az egyik testrészemröl "leedzem" a felesleget! (ez 1 orbitális tévhit)
4 - Nemtom mi az a Lifetilt étrend, de szerintem dobd ki az ablakon és ha kell normális akkor rakd össze magadnak a sulyodhoz illetve a fogyás elvárásátol függően.
5 - Ha gondolod írj egyet és adok kalóriatáblázatot meg rakás segédanyagot a neten mert itt nincs kedvem reklámozni.
6 - Aki azt mondja hogy ne csinálj magaddal semmit az nem jóakaró.
Mit meg nem adnék, ha így néznék ki...
Láttam az előző kérdéseidet, akkor is leírtam.
Qrvára irigylem, hogy van széles csípőd, meg segged, hozzá vékony derekad, én minél többet fogyok, eskü, mintha egyre kisebb lenne a derék-csípő különbség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!