Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a testemet. Mit...

Gyűlölöm a testemet. Mit tehetnék az érzés ellen? (Link)

Figyelt kérdés

1 hónapja tart a diétám (tudom, semmi), és minden héten készítek képet az állapotomról. A 4. hét után készültet itt találjátok: [link]

Az mellékes, hogy semmi változást nem látok a képeken (pedig kilóban és centiben is mérhető), de egyszerűen gyűlölöm ezeket a hétvégéket, mikor fotózom magam. Minden alkalommal azzal a reménnyel fogom meg a fényképezőt, hogy talán MA sikerül kicsit közelebb kerülnöm egy átlagos, csinos lány testéhez, vagy hogy végre meglátom a különbséget az 1. héthez képest, de a vége mindig sírás :(

Túl fehér a bőröm, ezért minden rohadt rücskös rész látszik rajta, ha úgy esik rá a fény, és a fenekem aránytalanul hájas még mindig.

Pedig kajában és mozgásban is mindent megteszek. Amíg nem diétáztam, sokkal jobban szerettem magam, mert úgy voltam vele, hogy ez vagyok, és kész, de most, hogy teszek ellene, és nincs eredménye, egyszerűen megutáltam magam.

Pl. rosszul vagyok, ha a barátom hozzám ér, mert arra gondolok, hogy biztos undorodik a sok zsírtól rajtam (ami azért fura, mert ezelőtt nagyobb darab voltam - bár én nem látok kült - és akkor ilyen meg se fordult a fejemben).

Tanácsok? Mit csináljak? Elegem van ebből az érzésből!

2011. szept. 19. 22:52
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
100%
Menj el szoliba, ha utálod hogy fehér a bőröd:) Ezt most komolyan mondom! Folytasd amit elkezdtél tök ügyes vagy, hogy már eredményt értél el. A barna bőr kevésbé adja ki a hibákat, és foglalkozz sokat a bőröd hidratálásával is! Esetleg próbálj ki feszesítő testápolót:) Semmi baj nincs veled egyébként, ezek csak trükkök h szebbnek lásd magad:)Csak így tovább!:)
2011. szept. 19. 23:08
 12/33 nixon666 ***** válasza:
100%

1 - Szerintem 1 hónap alatt baj lenne ha látszana.

2 - Kilót mond ne centit, mert az mindenkin másként megy le.

3 - Nincs olyan hogy az egyik testrészemröl "leedzem" a felesleget! (ez 1 orbitális tévhit)

4 - Nemtom mi az a Lifetilt étrend, de szerintem dobd ki az ablakon és ha kell normális akkor rakd össze magadnak a sulyodhoz illetve a fogyás elvárásátol függően.

5 - Ha gondolod írj egyet és adok kalóriatáblázatot meg rakás segédanyagot a neten mert itt nincs kedvem reklámozni.

6 - Aki azt mondja hogy ne csinálj magaddal semmit az nem jóakaró.

2011. szept. 19. 23:10
 13/33 A kérdező kommentje:
a lifetilt-nek pont az a lényege, hogy kiszámolod a kcalszükségleted, alapanyagcseréd, fehérjét, ch-t, stb-t beállítod. Van egy mintaétrend (ekto, endo, mezo alkatra), és az abban lévő dolgokat tudod a saját szükségleteidhez igazítani. Tehát nekem 1600 kcal, 120g fehérje, 170g ch, 40g zsír. Azok, akik így csinálták, sokkal látványosabban fogytak.
2011. szept. 19. 23:21
 14/33 anonim ***** válasza:
Annak a lánynak se olyan a teste, photoshoppal te is úgy néznél ki...
2011. szept. 19. 23:58
 15/33 anonim ***** válasza:

Mit meg nem adnék, ha így néznék ki...

Láttam az előző kérdéseidet, akkor is leírtam.

Qrvára irigylem, hogy van széles csípőd, meg segged, hozzá vékony derekad, én minél többet fogyok, eskü, mintha egyre kisebb lenne a derék-csípő különbség....

2011. szept. 20. 00:15
 16/33 A kérdező kommentje:
nem tudom, egy zsíros, narancsbőrös fenéknél és egy szétfolyó combnál bármi jobb. Felőlem lehetne 90-80-90 is a méretem, ha feszes lenne mindenem....
2011. szept. 20. 00:21
 17/33 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de én ezt most nem olvasom végig, k_rva jó alakod van, neked nem kell változtatnod magadon. :D
2011. szept. 20. 00:21
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
nincs semmi baj az alakoddal, a hasad kifejezetten szép szerintem, és összességében is teljesen rendben vagy. a képeken pedig látszik a különbség rendesen, pl. feltűnő, hogy a combjaid már nem érnek össze és a derekad is vékonyabb. ez az egyik, a másik pedig, hogy ne engedd, hogy a testképed uralja az életed. a szépség nem a boldogság alapfeltétele, érted. nem jó ez az irány, ne légy megszállott.
2011. szept. 20. 01:24
 19/33 A kérdező kommentje:
talán csak az zavar, hogy régen 60 kg, 15 testzsír% (kb) kicsit izmos-formás sportos lány voltam. Nagyon szeretnék olyan lenni, mint régen :(
2011. szept. 20. 01:27
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
hát a sport/mozgás sosem árt...:) ráadásul jó érzést ad az embernek. de tényleg figyelj oda, hogy ne vidd túlzásba, nagyon könnyű manapság megszállottá válni ha a szépségideál elérése a cél...szóval koncentrálj másr is azért:)
2011. szept. 20. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!