Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 hónap edzés alatt le lehet...

4 hónap edzés alatt le lehet adni vagy 10-15 kilót?

Figyelt kérdés

Vagy ennyi idő alatt mennyit lehet lefogyni?Mennyit cardiozzak kb egy edzésen?Nekem inkább zsírt égetnem kell nem erősítenem.

Fitnessterembe járok napi 5ször,ha van kedvem meg lenézek 1-2 órára hetene az aerobic terembe.

2011. szept. 19. 17:05
 1/3 anonim válasza:

Nem csak a mozgás számít, hanem a táplálkozás is =)

Ne egyél este 6 után, ne nassolj, ne igyál cukros üdítőket és minden étkezés előtt igyál meg egy pohár langyos vizet =)

a langyos víz megtölti a gyomrod és kevesebb ételt juttatsz a szervezetedbe =)

sok sikert =)

2011. szept. 19. 17:15
 2/3 NeLegyelMarKreten válasza:
le lehet adni, egy ismerősöm 3 hét alatt ment le 91ről 81re, persze ez nem csak abból áll hogy nem iszol cukros üdítőket, meg nem nasizol és nem eszel 6 után (ezt sosem értettem), pontosan ki kell az alapanyagcserédet, a napi kalóriaszükségleted, megtervezni a napi 5 étkezést, meg az edzéstervet. persze ez k.vára nehéz igy az emberek 80%-a el is bukja ezt a 10 hetes programot.
2011. szept. 19. 18:44
 3/3 A kérdező kommentje:

nah meg nekem nincs időm naoi 5ször enni,max 3 szor szoktam,ma pl kétszer..:)

azért köszi a segítséget!

2011. szept. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!