Ehetek vacsira fasírtot (csirkéből), ha vizen, olaj nélkül lett sütve?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 18:03
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, sütőben lett sütve olaj nékül. Nem tudom, hogy ezen mit nem lehet érteni.
2011. szept. 17. 18:11
4/11 anonim válasza:
konyhatechnológia, apróság..
Kedves Kérdező, amennyiben az optimális tápanyagbevitelhez szükséged van a nap folyamán arra az étel mennyiségre, úgy természetesen eheted, mi több felettébb célszerű lenne elfogyasztanod azt (azokat).
5/11 anonim válasza:
Akkor azt írd, hogy sütőben, nem azt, hogy vízen -.- észlény -.-
6/11 A kérdező kommentje:
A vizet azt úgy értettem, hogy olaj nélkül. És mivel a "sütve" szó ott van, akkor gondolhattad volna, hogy nem a tengeren süttem. -.-
2011. szept. 17. 18:15
8/11 anonim válasza:
Lényegtelen, a kérdező nyílván azt hiszi hogy ami diétás, azt lehet enni,ami nem diétás, azt nem lehet enni, ez alapvető tévedés, be lett linkelve kitt link(1 kalória táblázat, és egy kalória szükséglet kalkulátor) ezeket használja ha leakar fogyni.
10/11 anonim válasza:
vizen, süttem :D hahahhaa. amúgy serpenyőben is lehet még sütni, csak úgy mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!