Protein napon lehet fasírtot enni?
a kérdezőnek szépen mondom h nem ehetsz, mert szénhidrát ( zsemle ) van benne :(
ez meg csak általános, és nem rosszindulatból mondom :
jézus...fűszer?:D zsír??
csináltál már fasírtot??? mert abban zsemle van és darált hús , és a zsemle nem igazán szénhidrát...
de minden nap megengedett egy szelet kenyér: )
én amikor csináltam a 90 napost,ettem fasírtot,és ugyanúgy fogytam.
Én is eszek fasírtot a 90 napos diétámban, de én másik napra találtam egy jó receptet: Köles-zeller fasírt
Hozzávalók: 7,5 dl főtt köles, 2,5 dl reszelt zellergumó, 1 kis fej apróra vágott vöröshagyma, 20,5 dl őrölt napraforgó/el is maradhat, 2-3 kis fokhagyma, zeller,1 teáskanálnyi zsálya, só
A főtt kölest, a reszelt zellergumóval, a vágott vöröshagymával, fokhagymával, sóval, a fűszerekkel ízesítjük fasírtokat formálunk majd közepesen meleg sütőben 30 percig sütjük.
Bár a kölesről minden oldalon mást írnak, hol fehérjeként említik, hol keményítőnapra sorolják, valahol pedig a gabona féleség miatt szénhidrátnak számít. Nem tudom... az biztos, valamelyik napra jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!