Reggel egy tükörtojást, picuri fasírtot hozza túrót ettem kenyér délkül, du egy bake rollst. Kevés?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 19:24
2/11 anonim válasza:
vitamin? normális mennyiségű fehérje? rost?
ezek kellenének
3/11 A kérdező kommentje:
ezeket milyen ételekből kapom meg? most megettem egy szelet barna kenyeret pástétommal.
2011. jan. 22. 19:41
4/11 anonim válasza:
NAGYON KEVÉS, és nem is jóféle..
5/11 anonim válasza:
Normális fehérje: sovány túró, csirkemell v. pulykamell sonka (nem párizsi, meg pástétom és hasonlók), csirkemell-pulykamell roston, halfilé roston, tojásfehérje. Normális szénhidrát: barna , vagy sima rizs, natúr zabpehely, alacsony GI értékű gyümölcsök (alma, narancs, mandarin stb.) alacsony kalóriatartalmú zöldségek.
6/11 anonim válasza:
1. KEVÉS.
2. Hol a gyümi, zöldség?!!
3. Rossz minőségű a ch. TK kenyeret egyél reggelire, barnarizst/durumtésztát ebédre. Este/dél. u. hanyagold a ch-t. Ha nagyon szereted a fehér lisztes dolgokat (bake rolls, ilyesmi) heti 1 max 2szer edd, és REGGEL, így tuti lemozgod.
7/11 anonim válasza:
22.02 az általam megismert emberek 99%-a ilyenkor kezd el kifogásokat gyártani és hümmögni :D
8/11 A kérdező kommentje:
én is kezdek hümmögni :D nem vagyok kövér, sőt, csak ma így jött össze és egyébkét sem szoktam sokkal többet enni. ma. egy nagy tányér étel napközben, reggel tea és hozza valami rágcsa. :)
2011. jan. 22. 22:28
9/11 anonim válasza:
Jól be lehet lassulva az anyagcseréd. Nekem ilyen étkezés mellett a kapuig se lenne erőm kimenni. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Lehet nagyon hülyén hangzik, de fáradt és erőtlen kellene lennem? Mondjuk nem vagyok valami aktív, sem energiadús, szédülök is sokat.
2011. jan. 22. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!