Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sült csirkéből bármennyit...

Sült csirkéből bármennyit megehetek? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert 800 kcal-s étrenddel szeretnék fogyni, viszont 20 g szénhidrátot nem eszek egy nap. És egy étrend számító szerint a sült csirke kevés szénhirdátot tartalmaz, viszont sok kalóriát. Most mit tegyek? Egyek 800 kalóriának megfelelőt, vagy 20 g szénhidrátnak megfelelőt?

Egyáltalán mennyi 1 adag sült csirke? 2 comb? Megmérni ugye nem könnyű, hisz csont van benne. Szóval? Hogy csináljam? Tanácsokat várnék!

2009. jún. 7. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Becsavarhatsz nyugodtan ebédre 6 egész sült csirkét fél kiló hasábburgonyával! Már mindegy!
2009. jún. 7. 12:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Én normálisan kérdeztem, normális választ várok olyantól, aki tudja.
2009. jún. 7. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Te vagy a sült csirkére hat szelet csokit ráküldő ember? Nem rossz :)

Csirkét grammra kell mérni nem adagra. A [link] oldalon van kalóriatáblázat, ott le van vezetve hogy 100 g csirkemell, csirkecomb, satöbbi mennyi kalória, mennyi ch, zsír, stb. A csontot nem kell beleszámolni, talán mert AZ NEM HÚS! :D

2009. jún. 7. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, épp ezért kérdeztem, csont nélkül mennyi csirkét ehetek meg.
2009. jún. 7. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy tudod milyen rosszul lettem a sülttől?:S Azért ettem csokit, hogy valamit megkössön.
2009. jún. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!