Fehérje napon lehet enni fasírtot? És bolti csibefasírtot, sajtaltöltött pulykamellett? Köretnek mit lehetilyenkor a hús mellé enni?
Azt biztos jól írtam, hogy mi minősül fehérjének, hogy zöldségköretet ehetsz-e azt nem tudom. De ha szétnézel ezen az oldalon rengeteg kérdésben foglalkoztak már a 90 napos diétával és biztos találsz hasznos válaszokat.
Hát éppen ehetsz, de nem tudom milyen ananásszal akarod készíteni, a konzervben elég sok a hozzáadott cukor.....azért egyél, biztosan nem fogsz hízni tőle!:-)
Gyüminapon, ha ég a gyomrod, akkor én is azt olvastam, hogy max.egy maréknyi magot lehet enni!
Én ma megmértem magam, kíváncsi voltam és már 3kg mínusz,nagyon örültem, teljesen felvillanyozott!Ma keményítő napon hagymás krumplit készítettem,hozzá saláta almaecetes,balzsamecetes öntettel!Kitartás!!!!
Én nagyon szigorúan betartom a szétválasztás elvét.
Fehérje napon inkább főzd, vagy grillezd a husit és hagyd ki az olajat. Csak ha nagyon muszáj, akkor egy csöppnyit oliva olajat tegyél a serpenyő aljára.
A fasírt íncsiklandozó, de sajnos zsemlét teszünk bele és olajban sütjük, tehát (nálam) kilőve.
A husi mellé köretnek mérhetetlen mennyiségű friss salátát szoktam fogyasztani, amibe vágok jégsalátát, édeskáposztát, 3-4 karika paradicsomot és sárgarépa csíkokat. A lényeg, hogy nyers legyen. Fehérje napon megkényeztetem egy kis joghurtos salátaöntettel is :-) Én ezt nem tudom megunni.
Savanyú káposztát, vagy savanyúságot is ehetsz minden nap, gyümölcsnapot kivéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!