Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem megy. Elegem van. Már...

Nem megy. Elegem van. Már élni sincs kedvem:' (. Mit csinááááljak?

Figyelt kérdés
Nem tudok lefogyni semmi kitartásom,úgy érzem legalább azt a kis csokit meg kell magamnak engedni,mert semmi örömöm nincs az életben. Van rajtam vagy 15kg felesleg és nem bírom már:'(
2011. szept. 10. 18:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

mondd meg, hogy azon a pénzen, amin a csokikat veszegetik neked, vegyenek húst és zöldséget, ilyen egyszerű. egy szelet csoki megvan 150 ft is mostanában 10 csoki árából kijönne egy kiló csirkemell meg 1 kiló rizs. Akkor miről beszélünk?

és mi ez a ragaszkodás a tejhez? én fogyi alatt DIREKT nem iszok tejet. 2 tejterméket eszek: túró és natúr joghurt.

már azzal is sokat segítesz, ha vacsira tészta meg kenyér helyett salátát eszel főtt tojással.

mindent meg lehet oldani, ha tényleg nincs pénz semmi másra, akkor edd azt amit a szüleid, de csak fél adagot. és sportolj te is sokat. ennél költségkímélőbbet nem tudok.

egyébként hova költöd a zsebpénzed? - mozijegy, buliba belépő, ez ok

de pizza a haverokkal, moziban popcorn, buliban pia, ezek felejtősek. máris felszabadult valamennyi pénz, ugye?

2011. szept. 10. 18:49
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem értelek,olyanokon lepődtél meg..:O Mi nm stimmel?
2011. szept. 10. 18:50
 23/24 anonim ***** válasza:

Őszintén hány kg és cm vagy?

Ha bírod a mozgást nem lehetsz kövér

2011. szept. 10. 19:36
 24/24 A kérdező kommentje:
de kövér vagyok:) 8km/h nem sok.. 157/63
2011. szept. 10. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!