Nem megy. Elegem van. Már élni sincs kedvem:' (. Mit csinááááljak?
köszi:) nyugodtan b@sszatok le,én csak ebből értek viccen kivül.. mivel helytessítsem akkor a tejet? és milyen fogyókúrás finomságok vannak?:) tudtok vmilyen jó recepteket? és akkor van kb. 10ezer ft zsebpénzem áldozzam fel arra,hogy veszek belőle halat meg csmellet + zöldségeket?
a tejet nem kell helyettesíteni...el kell felejteni..besszarok...fogyókúrás finomságok!! az eszem megáll...nincs olyan! süket duma...akár sárgarépát is ehetsz,ha úgy döntesz, hogy finom, akkor az finom lesz...ezzel a zsebpénz dologgal úgy tűnik teljesen komolytalanra vetted a figurát...a szüleid mivel etetnek? nincs egy szavuk se, vagy ők is kövérek?
valami ilyesmit gyanítok...akkor bizony annyi...
jó, én föladtam...méghogy zabpehely, meg mittudomén...a ló is kiköpi...szénhidrátmentesen kell étkezni...csak sovány fehér hús, zöldség ezerféle módon, gyümölcs éjjel-nappal-télen-nyáron..
édesség, alkohol, zsíros akármik, és lisztből készült bármit NE!(ebben benne van a répacukor, nádcukor,szalonna, zyíros körömpörkölt, és társai jó kis sült oldalas, kenyér-bármilyen-zsömle, keksz, stb..)
édesítők, light cola, (én tíz éve csak azt iszom)csirkemell sötve, párolva, bárhogy csak olivaolaj legyen..
"hát sportolnaka szüleim,de nagyon egészségtelenül esznek..és midnig aza válaszuk,ha vmi zöldséget vagy húst akaork venni,hogy nincs rá pénz..most mit tehetnék?"
haver, itt valami sántít...valahogy nem gömbölyű...
én kiszálltam.
csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!