Ez a mai vacak összetételű étrend nem zavarja meg a fogyásomat? Kcalban belefér, de tartalmilag elég rossz azt tudom.
Nem szoktam így kajálni,de ez a mai nap ez egy ilyen nap lesz.
Reggeli:10g zabkorpa fajéjjal,vízzel kásának
2szelet toast kenyér egyik csirkemelles a másik diétás lekváros. 152kcal
"ebéd": egy fagyasztott bagett 135g 276 kcal, egy light energiaital 10kcal
Hűtőbe láttam egy tölcséres jégkrémet ami csak 200kcal,olyan csábító,és kcal ügyileg belefér.
uzsi: saját készítésű halas zöldséges tortilla ez kb 270kcal lesz max.
Vacsi: 100g csirkemell 110kcal energiaital 10kcal. 200kalóriában meg párolok a csirkéhez zöldséget meg egy főtt tojást eszek.
Ez így 1330kcalra jön ki.
Jó,akkor megeszek még egy 280kcalos bagettet hogy akkor ne legyen "koplalás",bár nem tudom hogy nyomom le mert még hátra van a fagyi,a halas salis tortilla meg még az esti csirkés zöldséges történet +akkor még a bagett. De a kérdésemen nem változtat...
Belefér?
Mégeszer leírom,nem mindig így néz ki a napi kajám. Nem kell lehordani hogy ilyen vackokkal fogyózok! Csak érdekel hogy ha iyeneket eszek de az belefér a napi kcalomba akkor is fogyhatok e mintha egész nap csirkésrizset ennék?
Olyan jó, hogy szerencsétlen feltett egy kérdést, és elkezdtek jönni azzal, hogy mennyire sz@r az energiaital.
Hát qrvára nem ez volt a kérdés, mellesleg a fogyást nem befolyásolja a light, mivel nincs benne szénhidrát. Én van, hogy 3-at is megiszok...
Kérdező: Nem baj, ha belefér a kalóriába, viszont ne csak azt nézd, a szénhidrát meg a zsírtartalom is fontos, mert pl ha kalóriában jó vagy, de az szinte csak szénhidrát, az nem igazán jó, viszont ha meghaladtad mondjuk 100-200-al, de annak a jó része fehérje, akkor nem gond.
Kedves utolsó!
Mondd már meg, hogy az energiaital, ha nincs benne szénhidrát, és 10 kalória van benne, mitől adja az energiát? A szinezékanyagtól? Az említett energiaital olyan lehet, mint a szénhidrátmentes szőlőcukor. Fából vaskarika. Nem mintha azt mondanám, hogy hagyományos energiaitalt kell inni. Semmilyet! Egészséges étrend mellett semmi szükség mű vackokra. Utoljára 16 éve ittam energiaitalt, szörpöt idén két pohárral ittam csak... és élek!
Kérdező, ha az egész cikket nem is olvasod el, a cikk végefelé van róla szó, hogy mennyi energiát ad az enrgiaital. Persze a cikk elejét is érdemes elolvasni, mert az szól arról, hogy az energia helyett mi az, amit kapsz!
A kérdés nem az energia italokról szólt. 23éves vagyok nem tini,majd én eltudom dönteni hogy jó e nekem,használ e nekem azaz energiaital vagy sem.
A pulzusom meg baromi alacsony 36-39,ez legalább feltornázza picit.
Félig meddig elolvastam a cikket,az a baj hogy a neten rengeteg pro-kontra oldalakat lehet találni ezzel kapcsolatban is. Ki tudja mi az igazság. A lényeg hogy én jobban érzem magam tőle.
Zacher Gábortól meg futkos a hátamon a szőr,mert ár nem igaz hogy nem tudok úgy végignézni egy híradót vagy fókuszt hogy ő ne legyen benne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!