Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel az étrenddel tartós...

Ezzel az étrenddel tartós súlytartást várhatok?

Figyelt kérdés

reggel: fél 10 felé előbb nem tudok enni:

2 szelet graham kenyér(52kcal/db)+2 sz csirkemellsonka+1 szelet light mozzarella sajt+valamilyen zöldség(ált: kígyóuborka, paprika, paradicsom ha ezek nincsenek csalamádé, savanyúuborka)

suliban fél 12 felé: fehérjeturmix(120kcal, 23gramm fehérje, 4 gramm ch, 2gramm zsír asszem+6 evőkanál natur zabpehely-ez turmixolva)

suliban ismét 1 felé valamilyen gyümölcs, 1 nagyobb alma, 2 kisebb körte stb

itthon 3-fél 4 felé: ami van, nem zsíros hurka, olajban sült ételek, hanem főzelékek heti 2-3, köles, rizs heti 3-4, (ehhez mindog van párolt zöldség vagy saláta/savanyúság), tonhalkonzevr sós lében heti1szer és hozzá valami (vagy rizs, köles, vagy saláta, esetleg pászka vagy főtt krumpli)

a feltét: főtt tojás(pl egy spenótfőzeléknél), sovány sertéshúskockák, párolt gomba hussal, tofukocka, mozzarella sajt, hal, csirke/pulyka, különféle zöldséges husos mártások, raguk

vacsora: ha van akkor hús, amúgy joghurt vagy túró gyümölccsel vagy zöldséggel

napi mozgás séta a suliba ami 1 órás út, de persze busszal megyek szóval úgy fél órát sétálok, szobabicikli napi 1 óra, plusz még otthoni munkák ilyenek

170cm 50kilo

köszönöm

2011. szept. 5. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Neked inkább egy tartós hízás kellene kb 5kg!
2011. szept. 5. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Biztos nem tudsz előbb enni? Ha bejárós vagy/ingázol, mondjuk buszon, vonaton se tudsz enni? Csak azért lenne jó mert beindítanád az anyagcseréd :)

Szerintem ez súlytartó és fogyizós étrend is! A te esetedben inkább súlytartó, de egy 100 kgos embernek fogyizós lenne.

Ha nem eszel csokit zsíros kajákat (márpedig nem említetted) akkor akár fogyhatsz is ezzel az étrenddel, hiszen sokat mozogsz, de a fogyás nem lesz intenzív, sztem havi 1 max 2 kiló ha le fog menni rólad, mivel alapból nem magas a súlyod. (Ha mondjuk 90 kg lennél akkor lemehetne ezzel az étrenddel akár havi -4kg is, de minél alacsonyabb a súlyod, annál lassabban megy le rólad a zsír.)

A másik dolog, hogy az előttem lévő jól mondja, akár nyugodtan ehetnél csokit, sütit is, mert sztem olyan 52-53 kg lenne az ideális, de te tudod.:) ha így tetszel magadnak akkor oké:)

2011. szept. 6. 08:39
 3/9 A kérdező kommentje:

köszike

nem kívánok előbb nagyon kaját az a baj:(

2011. szept. 6. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:

étkezés mióta kívánság kérdése?

amúgy tarthatsz súlyt, ha ennyi energiabevitellel ez lehetséges.

2011. szept. 8. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Aczél: ha nem megy neki nem szabad erőltetni. Letuszkolni kaját valaki gyomrába erőszakkal NEM LEHET, mert csak sz*rul fogja magát érezni, és majd hányni akar.

Kedves kérdező! Ha előbb nem megy, nem baj, de ha éhes vagy feltétlen egyél :)

2011. szept. 8. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:

ez is egy megközelítés. sokat mozdult előre BÁRMI mert hagyták ahogy jólesett.. ironikusan.

én meg azt mondom, sose voltam rosszul, pedig tömtem magam ha tudtam hogy muszáj lenne tápanyagbevitel miatt..

2011. szept. 8. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ideális súlyod olyan 58 kg körül van, ha egészségesen szeretnél kinézni...És igenis Aczéllal értek egyet, egyen, mert kell és pont...Ha nem tud, nem is kéne többet, csak mást...
2011. szept. 8. 20:07
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi

hiába próbálom ha nem megy, egy egy gyümölcsöt azért néha elrágcsálok olyan 8 felé, alma, körte, barack stb

2011. szept. 8. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
és 2-3 szelet sonka nem megy le mellé?
2011. szept. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!