Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki le tudná nekem írni a...

Maundrel kérdése:

Valaki le tudná nekem írni a 13 napos diétát? Mármint az "étrendet".

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen!
2009. ápr. 20. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
2009. ápr. 20. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
találj ki egy étrendet és csináld 13 napig. Bár annak nemsok értelme van..de te tudod. az ilyen fix napos diéták kevés idő alatt gyors fogyást igérnek de végül többet szedsz vissza utánna.
2009. ápr. 20. 21:21
 3/5 anonim válasza:
67%

Aki a 90 napos diétát csinálja, csak az tud igazán visszahízni, ha abbahagyja. A legjobb diéta a reménytelen szerelem. Több ismerősöm fogyott le tőle.

Egyébként: minden étkezés előtt igyál meg egy pohár vizet. Lehet kapni olyan kapszulákat, amik elveszik az étvágyat. A felét edd meg annak amit kívánsz. Három hónap alatt összeszűkül a gyomor. A tésztafélét, kenyeret hagyd ki az étrendedből, sőt cukor helyett édesítőszert használj! Nőknek, itt a jóidő kétszer egy héten érdemes futni a fenék , comb, has-tájék fogyasztása érdekében. Kétszer egy héten pedig lábemelés, felülés(30-al kezdve, naponta 1-el növelni.)

2009. ápr. 20. 22:46
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi szépen, én épp a 90 naposat csinálom, még van 4 hét belőle. és tudom hogy az olyan diéta ami ilyen kevés idő alatt ennyi súlyvesztést ígér, az "veszélyes". Csak tudni szeretném hogy mi a mintaétrend, hogy pontosan miből is áll ez a "fogyókúra" (tisztítókúra)

A reménytelen szerelem általi fogyásból pedig köszönöm szépen nem kérek.

2009. ápr. 21. 13:48
 5/5 anonim válasza:
13 napig nem eszel semmit.
2010. jún. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!