Valaki le tudná nekem írni a 13 napos diétát? Mármint az "étrendet".
Aki a 90 napos diétát csinálja, csak az tud igazán visszahízni, ha abbahagyja. A legjobb diéta a reménytelen szerelem. Több ismerősöm fogyott le tőle.
Egyébként: minden étkezés előtt igyál meg egy pohár vizet. Lehet kapni olyan kapszulákat, amik elveszik az étvágyat. A felét edd meg annak amit kívánsz. Három hónap alatt összeszűkül a gyomor. A tésztafélét, kenyeret hagyd ki az étrendedből, sőt cukor helyett édesítőszert használj! Nőknek, itt a jóidő kétszer egy héten érdemes futni a fenék , comb, has-tájék fogyasztása érdekében. Kétszer egy héten pedig lábemelés, felülés(30-al kezdve, naponta 1-el növelni.)
köszi szépen, én épp a 90 naposat csinálom, még van 4 hét belőle. és tudom hogy az olyan diéta ami ilyen kevés idő alatt ennyi súlyvesztést ígér, az "veszélyes". Csak tudni szeretném hogy mi a mintaétrend, hogy pontosan miből is áll ez a "fogyókúra" (tisztítókúra)
A reménytelen szerelem általi fogyásból pedig köszönöm szépen nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!