Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy lefogyjon az...

Mit tegyek, hogy lefogyjon az edesanyam?

Figyelt kérdés

115kilo es 175cm....nem azt akarom, hogy annyi legyen, mint amennyinek kell lennie vkinek ilyen magassaghoz, mert mar nem 20-30eves...csak szeretnem ha pl 90en vhany kilo legyen.

Egyszeruen nulla a mozgasa..ulo munkat vegez...es nagyon nem jol etkezik...szinte egesz nap semmit, ha haza jon delutan meg felfal mindent....dupla adag...mindegy mibol...gyorsan eszik..alig ragja meg... Egyszeruen rossz nezni, de szo szerint. Rafogja a munahelyere, hogy nincs ideje enni. Mondom akkor vmi kekszet vsipegessen el...azt meg hogy nem eszik ugy, mert ott fogdozza a papirokat kozbe... Mit lehet tenni ilyenkor? Hogy lehetne ravenni, hogy tegyen vmit a sulya ellen? Szerintem ennyi feleslegbol az a 15-20kilo hamar lemenne, nem??

2011. szept. 4. 09:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ő mondja mindig, hogy 5 perc szünete sincs...ezt én se értem...de hát ezt mondja..
2011. szept. 6. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:
5 perc szünet nem is kell. csirkemellet és rizst egész nap lehet enni. max szemenként a rizst és kis darabokban a csirkét. ez meg diétás étrend alapja, ennyi.
2011. szept. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!