Mit tegyek, hogy lefogyjon az edesanyam?
Figyelt kérdés
115kilo es 175cm....nem azt akarom, hogy annyi legyen, mint amennyinek kell lennie vkinek ilyen magassaghoz, mert mar nem 20-30eves...csak szeretnem ha pl 90en vhany kilo legyen.
Egyszeruen nulla a mozgasa..ulo munkat vegez...es nagyon nem jol etkezik...szinte egesz nap semmit, ha haza jon delutan meg felfal mindent....dupla adag...mindegy mibol...gyorsan eszik..alig ragja meg... Egyszeruen rossz nezni, de szo szerint. Rafogja a munahelyere, hogy nincs ideje enni. Mondom akkor vmi kekszet vsipegessen el...azt meg hogy nem eszik ugy, mert ott fogdozza a papirokat kozbe... Mit lehet tenni ilyenkor? Hogy lehetne ravenni, hogy tegyen vmit a sulya ellen? Szerintem ennyi feleslegbol az a 15-20kilo hamar lemenne, nem??
2011. szept. 4. 09:45
11/12 A kérdező kommentje:
ő mondja mindig, hogy 5 perc szünete sincs...ezt én se értem...de hát ezt mondja..
2011. szept. 6. 20:27
12/12 anonim válasza:
5 perc szünet nem is kell. csirkemellet és rizst egész nap lehet enni. max szemenként a rizst és kis darabokban a csirkét. ez meg diétás étrend alapja, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!