Egy modell általában mit eszik vagy mit sportol, hogy karcsú maradjon vagy hogy lefogyjon?
Szinte csak zöld salàtàkat esznek,meg natur joghurtokat,és bio gyümiket,abbol se minden fajtàt engednek meg maguknak.
Gondolom sokat edzenek,mit és hogyan tipustol függ.
Az is csak alkat kérdése,ki mit eszik.
Van aki 3 pizza utàn is sovàny,karcsu marad,van akin egy fél szelet kenyér azonnal meglàtszodik.
Edzöterem nem mindenkinek jo,van aki izmosodik töle,és az nem kell egy kifutora.
Inkàbb jogàznak,tornàznak,laza futàs,biciklizés.
Élelmiszerekkel kapcsolatban valoszinü kerülik a konzerveket,meg ahol izfokozo talàlhato.
Micsoda sztereotípiák. Nos. Én modellkedtem. És mindent ettem. De, mivel nem vagyok az a szerencsés, aki bármikor bármit megehet, ezért persze odafigyeltem, hogy mit mikor, és edzettem is, ami pedig nem esett nehezemre, hisz egész életemben sportoltam valamit.
Szóval nem csak a biocuccokat, gyümiket, zöldségeket esszük, el ne higyjétek már!
Az egyik barátnőm, aki szintén modell pl, mindig kólázik.
Én nem nagyon szeretem az üdítőket, leginkább vízet iszom, vagy narancslevet, vagy természetes alapanyagú szörpöt!
De nem vagyok egy mániákus, imádom pl a pattogatott kukoricát, chipset, bár ezt ritkán. De sok mandulát eszem, és imádom az almát, grapefruitot is. A reggeli lekváros píritóst pedig ki nem hagynám!
A körülöttem lévők mindent esznek, csak ritkán és keveset. Néha bekapnak egy pár szelet pizzát is.
Edzeni nem járnak. Viszont sokan drogoznak. Attól is vékony marad az ember. Inkább isznak, egy turmixot, kávét, cappucinot. És alkat kérdése is. Van aki fogyi cuccokat szed.
Még mindig a volt modell vagyok! :D
Kikérem magamnak és a társaimnak is azt, hogy mi drogoznánk. Egyetlen ilyen ismerősöm is.
A legtöbb modell vagy olyan genetikával rendelkezik, vagy pedig tényleg tesz azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy.
Van egy magyar lány, aki most a gucci reklámkampányában, és minden bemutatón ott van. Ő neki baromi hosszú, vékony lábai vannak, de örökölte, és tudom, hogy miket, mennyit eszik.
Mégis ilyen. Barátnőm szintén, aki hidd el, tud enni, és max. derékra, hasra hízik, de a karjai, lábai nagyon vékonyak.
De ott van Heidi Klum, aki nem az a nádszálvékony, hanem egy szép alakú nő, aki keményen megküzd érte, hiszen világhírű edzője van, és vele edz naponta keményen, és ő megválogatja miket eszik.....
Szóval felejtsük már el ezt a drogos témát, azért mert a Kate moss megtette...Látszik is a fején.
UPPSZ.
Szupermodellekre vagy egyszerü kifutosokra gondoltok?
Az sem mindegy.
De egy olyan szupersztàr,mint Naomi Campbell,Kate MOss,Heidi Klum....
Azokat ne hasonlitgassuk a magyar làyokhoz,akik még pizzàzni és Colàzni is szoktak...
Nézzetek meg egy jo kis dokumentumfilmet,el se hiszitek mennyire szigoruan élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!