Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy modell általában mit...

Egy modell általában mit eszik vagy mit sportol, hogy karcsú maradjon vagy hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a téma. És aki csak ócsárólni tudja őket és semmi valós vagy értelmes szöveget nem tud mondani az kíméljen.
2008. nov. 28. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Lassan már mindenkiböl lehet fotómodell.

Ha valami gond van akkor megcsinaljak photoshoppal.

2008. nov. 29. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

A "volt modell" vagyok...

Én egyszerűen csak aerobikoztam, volt otthon egy-két dvd-m és azokra..

Mondjuk nekem volt sportmúltam egy kis kézilabdával.

És igen, valóban ott a photoshop, de az nem arra való, hogy kilókat faragjunk le...Egy válogatáson nemcsak a képeket nézik, hanem az "élő" énünket és ha nem tartjuk a formát, akkor hiába csak egy fotózás, akkor nem minket választanak, mert nekik az a jó, ha minél kevesebbet kell retusálni.

2008. nov. 29. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:

az utcsó válaszadótól szeretnék kérdezni/kérni!!!

nem tudnál vmilyen kis egyszerü torna gyakorlatot leírni amit pl este is tudok csinálni (kb egy olyan fél óra alatt) ha nem lenne nagy baj leírnád nekem-???

2008. nov. 29. 19:57
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

Attól, hogy te kikéred magadnak a drogot nálunk még ment/megy.

Sok barátnőm szinte azon él. ( Nem látszik rajtuk, ugyanúgy szépek.) Én is hozzányúlok néha, de családi gondok stb. miatt. Pl. nem azért, hogy fogyjak :)

És igen, a photoshop csak hab a tortán ;) Ha arról lenne szó, akkor nem kellenénk mi, hanem behoznának egy akármilyen nőt az utcáról és ps-el mindent megcsinálnának rajta.

2008. nov. 29. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:
40%

Akkor ez itt most a reklám helye! :D

Én a Béres Alexandra és a Rubint Réka videóira tornáztam, abban benne van minden, ami neked is kellhet..Kettő közül talán Alexandráét jobban ajánlanám, mindent átmozgat...Egyébként a kitörések, a guggolás nagyon jó fenék és combformáló...

Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed írj nyugodtan privire!

Üdv "volt modell"

2008. nov. 30. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

Én a "volt modell" vagyok....vki írt nekem innen privit, talán Zitának hívják, és én válaszoltam is rá, de mégis azt írta ki, hogy az az email cím már nem létezik...Lehet közben, hogy megszűnt...írj légyszíves mégegyszer...köszi

és bocsi, de muszáj volt ezt ide kiírnom

2008. dec. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!