Mit tegyek, hogy lefogyjon az edesanyam?
115kilo es 175cm....nem azt akarom, hogy annyi legyen, mint amennyinek kell lennie vkinek ilyen magassaghoz, mert mar nem 20-30eves...csak szeretnem ha pl 90en vhany kilo legyen.
Egyszeruen nulla a mozgasa..ulo munkat vegez...es nagyon nem jol etkezik...szinte egesz nap semmit, ha haza jon delutan meg felfal mindent....dupla adag...mindegy mibol...gyorsan eszik..alig ragja meg... Egyszeruen rossz nezni, de szo szerint. Rafogja a munahelyere, hogy nincs ideje enni. Mondom akkor vmi kekszet vsipegessen el...azt meg hogy nem eszik ugy, mert ott fogdozza a papirokat kozbe... Mit lehet tenni ilyenkor? Hogy lehetne ravenni, hogy tegyen vmit a sulya ellen? Szerintem ennyi feleslegbol az a 15-20kilo hamar lemenne, nem??
Mi a pics@ért kellene a kenyeret tiltólistára tenni???
Lehet enni csak mértékkel! Olyan okosságokat tudnak itt egyesek mondani...
Napi 1-2-3toast kenyér simán mehet.
Miért is? A fehérkenyérben is éppen annyi a kalória mint a teljeskiőrlésűben! Csak a teljeskiőrlésű élettanilag jobb.
Két szelet toast kenyér 40g ebben 90kcal van ami nem sok,megpakolod egy kis csirkemellsonkával kb 120kcal. Na most kb egy doboz natúr joghurt is ennyi.
Azért a kenyér sokkal finomabb mint azaz ízetlen joghurt.Legalábbis szerintem.
Meg amúgyis,nem topmodell alkatra akar lefogyni a kérdező anyukája,hanem nagy súlyfeleslegből leadni egy kicsit,ebbe meg pláne belefér a kenyér!
Nem értem. Az én anyum is ülőmunkát végez mint sok ismerősöm anyuja is, de mindegyikük visz kaját a munkahelyre! Anyának fél órás ebédszünete van asszem.
Meg gondolom nem egész nap csak papírokat fogdoz, van hogy gépen szerkeszt vmit/olvas nem? Na akkor tudna csipegetni.
csak a felnőtten múlik. vicces is lenne, kölkök beleszólhatnának a "nagyok" dolgába. sajnos ez van.
fehér kenyeret meg tényleg el lehet hagyni, csak hogy a vitához is hozzáírjak. kur.vára nem kell finomított lisztet enni. fogyástól teljesen függetlenül. viszont finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!