Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha kényszer...

Mit lehet tenni, ha kényszer evő vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval van,amikor csak azért eszek,mert unatkozom de nem is ez a lényeg,de mindig ennék:S ha nem fér már belém akkor is.Ha lefoglalom magam elmúlik ez,de legtöbbször nem sikerül és olyan rossz:( 16/L
2011. szept. 3. 12:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is folyton éhes vagyok, de legalább igyekszem olyan dolgokat enni, amik nem olyan vészesek: paradicsom, savanykás alma: ezekre járok rá a főétkezések között.

Biztos kapsz olyan válaszokat is, hogy azért vagy folyton éhes, mert koplalsz, mert nem értékes dolgokkal tömöd tele magad, stb. Ez hülyeség.

A folytonos éhségérzet kapcsolatban van a génekkel is, és sajnos néhány nagyon súlyos betegséggel is (pl. cisztikus tüdőfibrózis). Remélem, mi csak a hülye génjeink miatt falunk. ☺

2011. szept. 3. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyébként ki kényszerít arra, hogy egyél?
2011. szept. 3. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha valaki éhes, nem kell rögtön zabálni! Az éhség jó, össze kell barátkozni vele. Nem kell túlzásba vinni, de egy kis folyamatos éhségérzet inspiráló és kellemes tud lenni.
2011. szept. 3. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!