Mit lehet tenni, ha kényszer evő vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval van,amikor csak azért eszek,mert unatkozom de nem is ez a lényeg,de mindig ennék:S ha nem fér már belém akkor is.Ha lefoglalom magam elmúlik ez,de legtöbbször nem sikerül és olyan rossz:( 16/L2011. szept. 3. 12:51
1/13 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. De sikerült leküzdenem. Agyban dől el minden. Eddig már 17 kilótól sikerült megszabadulnom az idén. Még 8-10 hátra van.
2/13 anonim válasza:
Velem is ez volt,elég vacak egy helyzet,azt tudom. De mióta dolgozok,napi 12órát már nem nagyon van időm enni,mert a meló teljesen leköt. Bár még mindíg imádok enni,de megválogatom hogy mit.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondom én is,ha lefoglalom magam vmivel főleg,ha nem vagyok otthon nem eszek,de egébként azon jár az agyam egésznap,hogy mit lehetne enni:S
2011. szept. 3. 13:04
4/13 anonim válasza:
Találj más hobbit/életcélt... nem csak az a gond, hogy meghízol, hanem az is, hogy az egész életedet evéssel töltöd, miközbel elszalad melletted az élet!
5/13 A kérdező kommentje:
Ezekkel tisztába vagyok mindig lelkisimertfurdalásom lesz az ilyen zabarohamok után:(
2011. szept. 3. 13:18
6/13 anonim válasza:
Ne gondolj a kajára. Nekem is volt hasonló időszakom, aztán marhára bepipultam a kajára, hogy folyton rajta jár az agyam, ez határozza meg az életem, és inkább a barátaimat kerestem fel vagy olvastam, bicajozni mentem.
7/13 anonim válasza:
Ne unatkozz.Kezdj el sportolni, keresshobbit magadnak.Ha monden nap van a suli mellett 3-4óra elfoglaltságod, utána még tanulás/barátok, akkor alig lesz időd enni.
8/13 anonim válasza:
Ha rád tör az ehetnék jogtalanul, szóval elvileg nem lehetnél éhes, akkor azonnal menj el otthonról. Ha nem vagy otthon, nem fogsz enni. Sétálj egyet, vagy hívd fel a barátnőd. Ha van a közeletekben park, oda is lemehetsz csak úgy egy könyvvel, úgysem lesz mit enni.
9/13 anonim válasza:
Most őszinte leszek a te érdekedben: Ha nem tudod legyőzni magadban a kényszert, akkor undorító hájas disznó leszel, és boldogtalan leszel egész életedben. Ha abbahagyod a zabálást, akkor esélyed lesz egészségesnek és boldognak lenni. Ezt te döntöd el, csak fejben dől el. Én drukkolok, kitartás! :))
10/13 anonim válasza:
Egyél csak nem szeretem a gebe csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!