Lehet valamit tenni megfelelési kényszer ellen?
először is válasszuk ketté ezeket a dolgokat
1. te nem vagy rossz azért, mert a szüleid rossz emberek. ne vedd át a terhüket. tudd, hogy mit csináltak veled, ne hagyd hogy érzelmileg uraljanak.
2. azért nézed az embereket, mert érdekelnek téged. ez nagyon is jó dolog. viszont azért lesed őket állandóan, mert nincs egy barátod sem, aki elfogadna. ha lenne egy biztos pont az életedben, nem rettegnél attól, hogy elveszted a felületes kapcsolataid. próbáld elmélyíteni a "barátaiddal" a kapcsolatot, vagy ismerj meg több embert, hogy rátalálj arra, akivel jól érzed magad - akinek nem kell a reakcióit lesned.
vannak azok az emberek, és sajnos én is többnyire ezek közé tartozok, akiket nem érdekli mások véleménye, mert nem érdekelnek az emberek sem. egyszerűen tudom, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni, meg akkor is problémája lesz veled valakinek, ha mindent megteszel. sőt, attól jobban ugráltatnak majd. másrészt az emberek hülyék is, mindig más tetszik nekik, sosem vagy elég jó, mindenbe belekötnek. ilyeneknek minek megfelelni? nem biztos hogy ez igaz, ez az én véleményem, de nagyon erősen meg vagyok győződve erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!