Habverővel felkevert tojásfehérjéket meglehet enni? Lehet tőle bajom?
pl vaniliaaromával avgy ilyesmivel
köszi
mi a retekért eszel nyers tojást?
ennyi erővel akár koplalhatnál is, majdnem ugyan ott vagy, ha nyersen eszed nem fog táplálni, de a szalmonellózist írták..
A madártejbe mi az anyádkínja úszik szerinted?
Amúgy meg ki lehet keverni cukorral is külön külön a fehérjét sárgáját és akkor még egész jó is. Pusztán 20-30 percig kell habverőzni.
"ha nyersen eszed nem fog táplálni"
Már miért ne táplálna nyersen?
Főzd meg azt a tojáshabot, ahogy a madártejbe szokás (ha nem akarod tejben, gázon, akkor mikróba is be lehet dobni egy tálra simán), úgy jobban felszívódik a tojásban levő fehérje és tuti nem kapsz szalmonellát.
Vagy ha vannak olyan edényedeid, hogy ez megoldható, gőz felett verd fel.
mit? a nyers tojást?
itt írtuk előtted, miért nem, szövegértééés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!