Hogyan kell megcsinálni ezt a krémet? A tűzön mivel keverjem? Ott is habverővel? Nem vagyok még profi szakácsxDDD
Figyelt kérdés
Kockákra tördeljük a csokit. A tejszínnel csomómentesre keverjük a keményítőt, majd közepes lángon besűrítjük. Folytonos keverés mellett kb. 50 fokra lehűtjük.2011. júl. 31. 12:47
1/10 anonim válasza:
igen, végig habverővel dolgozz! sok sikert:)
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:):)
2011. júl. 31. 12:54
3/10 anonim válasza:
elég a kanál, habverővel kényelmetlen, meg nem ér az edény oldalához, és ott leéghet
4/10 anonim válasza:
Tökmindegy, mivel kevered, akár habverővel. Én fakanállal szoktam az ilyesmit.
Viszont tegyél az edény alá egy lángelosztó lapot, és kis lángon csináld, különben odaég. Vagy egy nagyobb edényben forralj vizet és afölött keverd össze a dolgokat.
5/10 A kérdező kommentje:
és ez főzőtejszín vagy habtejszín? mert a receptbe nem írják.. mit gondoltok?
2011. júl. 31. 18:06
6/10 anonim válasza:
sütikbe csakis habtejszín!!!! a főző, tejföl helyett ételekbe való.
7/10 A kérdező kommentje:
értem:):)
2011. júl. 31. 19:59
8/10 A kérdező kommentje:
a habtejszín tud sűrűsödni?
2011. aug. 12. 12:43
9/10 anonim válasza:
igen, tud sűrűsödni. a folyadékrésze elpárolog és máris sűrűbb lesz. csak lassan, ne nagylángon.vagy gőz fölött.
10/10 A kérdező kommentje:
és ha a habtejszínnel kell csinálni? folyékony állapotba összekeverem csomómentesre és felrakom a tűzre?
2011. aug. 12. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!