Ha habverővel nekitámadok a tejnek, történik valami? Mit lehet tenni, hogy keményre verjük?
semmi, elfárad a csuklód. a tejet nem lehet keményre felverni, még lágyra sem:))
a tejhab létezik a kapuccinóhoz, de ahhoz vagy mechanikus,elemes vagy a kávéfőzön levő speciális habkészítő szükséges.
A cappuccino tetején tejhab van, olyat szeretél?
Én úgy tudom, hogy forró kell legyen a tej, ahhoz, hogy habosítani tudd, de nekem még a tejhabosító készülékkel sem mindig sikerül.
Viszont jéghideg tejből olyan tejhabot tudok csinálni, hogy nem esik ki a pohárból. Erre úgy jöttem rá, hogy a hűtő felső polcán volt egy kétdecis üveg félig tejjel, kivettem valamiért felráztam, és azt vettem észre, hogy durván felhabosodott. Fokozhatod a hatást, ha egy kiskanalat teszel az üvegbe. (akkorát, hogy ne mozogjon, ha rázod, hanem az üveg kupakja megfeszítse) Ha tele az üveg a habbal, kapard ki, majd folytasd a rázást. :)
Ha rendszeresen szeretnél tejhabot, akkor érdemes beruházni egy tejhabosítóba. Már 500 Ft-tól lehet kapni, határ a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!