Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bolti dobozos habtejszínt...

A bolti dobozos habtejszínt feltudom verni habverővel?

Figyelt kérdés
Vagy csak szifonba lehet elkészíteni?
2009. máj. 13. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán, én a legmagasabb fokozatra állítom mindig a habverőt, és csak így eszek tejszínhabot bármihez is, az előre flakonozott és a szifonos nem jó szerintem, túl hamar összeesik, meg valahogy nem lesz igazi tejszíhab..

Egy kis porcukrot vagy porrá őrölt kristálycukrot(mert nem ugyanaz a kettő) kell adni hozzá, emg talán habfixálót, sokkal jobb, mint a szifonosan készített

22/L

2009. máj. 13. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Csak vigyázz,hogy mennyi ideig vered,mert ha túlvered vaj lesz belőle.Ez a valódi tejszínre vonatkozik,a Hullalára nem.
2009. máj. 13. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy hideg legyen a tejszín, legalább fél napra a fridzsiderbe. Különben nem verődik fel.
2009. máj. 13. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
A második válaszolót nem tudom, hogy miért pontoztátok le, mert igaza van. Ha nem növényi tejszínt veszel (mint például a hulala), hanem rendes tejalapú sűrű tejszínt, akkor könnyen tönkre lehet tenni. Nagyon hamar felverődik és megfelelő keménységnél abba kell hagyni a keverést. Én egyszer elbambultam és másodpercekkel később, amikor odanéztem már csak egy adag kemény csomós valamit láttam a tálban a tejszínhab helyett...
2009. máj. 14. 06:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!