A bolti dobozos habtejszínt feltudom verni habverővel?
Figyelt kérdés
Vagy csak szifonba lehet elkészíteni?2009. máj. 13. 21:36
1/4 anonim válasza:
Simán, én a legmagasabb fokozatra állítom mindig a habverőt, és csak így eszek tejszínhabot bármihez is, az előre flakonozott és a szifonos nem jó szerintem, túl hamar összeesik, meg valahogy nem lesz igazi tejszíhab..
Egy kis porcukrot vagy porrá őrölt kristálycukrot(mert nem ugyanaz a kettő) kell adni hozzá, emg talán habfixálót, sokkal jobb, mint a szifonosan készített
22/L
2/4 anonim válasza:
Csak vigyázz,hogy mennyi ideig vered,mert ha túlvered vaj lesz belőle.Ez a valódi tejszínre vonatkozik,a Hullalára nem.
3/4 anonim válasza:
Fontos, hogy hideg legyen a tejszín, legalább fél napra a fridzsiderbe. Különben nem verődik fel.
4/4 anonim válasza:
A második válaszolót nem tudom, hogy miért pontoztátok le, mert igaza van. Ha nem növényi tejszínt veszel (mint például a hulala), hanem rendes tejalapú sűrű tejszínt, akkor könnyen tönkre lehet tenni. Nagyon hamar felverődik és megfelelő keménységnél abba kell hagyni a keverést. Én egyszer elbambultam és másodpercekkel később, amikor odanéztem már csak egy adag kemény csomós valamit láttam a tálban a tejszínhab helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!