Szerintetek nagyon kövér vagyok? 168 cm magas,77 kg,14 éves lány vagyok. Szerintetek mennyit kéne fogynom, hogy jól nézzek ki, és milyen fogyókúrával?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 13:09
11/22 anonim válasza:
én 180cm és 80kg voltam nyár elején kezdtem el fogyózni és már le is adtam 9-10kg és most jobban érzem magam a bőrömben
szerintem egyél barna kenyeret sok zöldség, gyümölcs és persze csak víz csökkentsd a kalória beviteled 800-1000kcalra és mozogj fuss bicikliz mindennap legalább 5-10km-t
12/22 anonim válasza:
Szerintem egy egeszseges eletmoddal mindent el lehet erni. Egyel minnel tobb gyumolcsot es zoldseget. Heti minimum haromszor meg jarj futni. Meglatod egy ido utan boldogan allsz a merlegre. A legfontosabb pedig az, hogy legy optimista.
13/22 A kérdező kommentje:
köszönőm a válaszokat!
hát megpróbálok fogyni legalább 9-10 kilót, remélem sikerrel járok :)
2011. aug. 24. 22:28
14/22 anonim válasza:
próbálj 9-10 kiló zsírt fogyni, nem mindegy.
15/22 anonim válasza:
Kb. olyan magas vagyok mint te,18 eves vagyok es 57 kg.de meg en is kovernek latom magam..sok zoldseg gyumolcs es viz!
16/22 anonim válasza:
testzsír számít 30%-ig jónak számít
18/22 Dinnie válasza:
eléggé.
15(min.)
végül is attól függ ,h kin hol van ez a plusz 15-20 kg. van olyan akin ez elvész.
de lehet te szerencsés vagy , erős a csontozatod és cs kicsit vagy kövér -így-
19/22 A kérdező kommentje:
1 év el telt.... ;) azóta sokat változtam.... :)
2012. júl. 9. 23:44
20/22 anonim válasza:
Na mennyit fogytál? Én is fogytam egy év alatt, 13 kilót. Mutatsz képet priviben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!