Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz, hogy Akkor az izmot...

Igaz, hogy Akkor az izmot kezdi el bontani?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, és úgy is gondolom, hogy ha pl. reggel felkelsz, és mondjuk fél órán belül nem eszel, akkor a szervezet az izmot kezdi el bontani nem a zsírt. Ezért nem jó, ha valaki koplalással akar fogyni.
2011. aug. 14. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:
82%
Az izmot már általában akkor kezdi bontani a szervezet, ha nincs zsírtartalék. Én a tavasszal jártam úgy, hogy (betegség következtében) két-három hónap alatt ledobtam magamról 15 kilót, pedig zsír sosem volt rajtam. Most cachexiás vagyok, és tápszereket eszem, ennek ellenére nem tudom visszahízni az elvesztett kilókat. Bő hónap alatt mintegy másfél kilót gyarapodtam, de még mindig elmehetnék egy auschwitzi filmbe statisztának.
2011. aug. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!