Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz az hogy mozgással lehetsé...

Igaz az hogy mozgással lehetséges izmot bontani? :D

Figyelt kérdés

Nekem kicsit meredeknek hangzik, csak egy fórumon olvastam, ahol a kettlebellről volt szó, és valaki megjegyezte hogy nem megfelelő táplálkozás esetén bontja az izmot. ennek van valammi alapja? :D

pluszban a kettlebellről midnenféle véleményt meghalgatok, akinek van, nem tudom belevágjak e.

előre is köszi :)

2011. ápr. 19. 03:06
 1/7 A kérdező kommentje:
ja amúgy 176/59 vagyok és 19 éves, bár ez csak a kettlebelles részhez lehet fontos, de azért hozzátettem :D
2011. ápr. 19. 03:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Van! Szimpla biológia... ha nem viszel be elég tápanyagot akkor az izmokat kezdi el hasznosítani a tested. Tehát nagy izom fenntartásához nagy adag minőségi kajákra van szükség.
2011. ápr. 19. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mondjuk 59 kilósan nem hinném hogy olyan izomzattal rendelkezel amit 1-2 hónap újrakezdés után ne tudnál visszaszerezni.
2011. ápr. 19. 07:04
 4/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Kaja nélkül minden edzéssel lehet izmot bontani. A kettlebelles edzésben meg Stomp Dániel tud neked segíteni, ha gondolod írj neki privátot!

2011. ápr. 19. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

bármilyen fizikai terhelés megnöveli a tápanyag-igényét a testnek. Ez a metabolikus súlyzózásra (kettlebell) fokozottan igaz. Ekkor több proteint igényel a szervezet.

Ha nem viszel be a táplálkozással megfelelő mennyiségű proteint, akkor a test a hiányt azzal pótolja, hogy a vázizomzatot bontja le, és a felszabaduló aminosavakból fedezi a proteinbevitel deficitet.

nekem van kettlebellem, kiválló edzés, bár nekem csak kiegészítő jellegű. Ha igazán fejlődni akarsz, keress egy csoportot. ha pesti vagy, tudok edzőt is ajánlani, ha érdekel.

2011. ápr. 19. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
-L*
2011. ápr. 24. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:

amikor a tested izmot bont, azt éhezésnek hívják.

jellemző Afrikában, a világ egyéb szegény környékein, Magyarországon az idióta 6 óra után nem evő fogyókúrázóknál..

2011. ápr. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!