Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így sikerül...

Szerintetek így sikerül leadni a 7kg feleslegemet?

Figyelt kérdés

80kg vagyok 179cm 17F.

Almaecetet iszom reggel , délben kaja előtt és este .30percet kocogok terepen is.

reggeli: 1szelet fehérkenyér + egy kisadag gombástojás rántotta

tízórai: pár szem sósmogyoró

ebéd: tojásleves , +1 tányér töltött paprika

uzsonna: 1 barack

vacsora: 2szelet puffasztott rizs + 2 tojás

Sok vizet iszom. Így sikerülhet?

2011. aug. 12. 11:29
1 2
 11/18 anonim válasza:

almaecet helyett igyál ilyet szerintem:

3 dl víz, 2 evőkanál citromlé, kis fahéj, kis méz.

reggel éh gyomorra, és ezt is össz. napi 3×!

és ha így csinálod a dolgokat, simán tudsz fogyni :-)

6-7 után ne egyél. és én a tízóraidat leváltanám valami gyümölcsre:)

hajrá! 15/L

2011. aug. 14. 11:56
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. aug. 14. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:

15L ?? mar rosszul hangzik...

Kerdezo, leirtak. feherjedus etrend, edzes az izmaidnak, es nem mezet meg fahejat kell enni (nem is ertem hogy kerult ide, finom, de mi koze most fogyashoz meg etrendhez O.o ) tudod mennyi energiara van szukseges edzes mellett (mert megnezed mar linkelt oldalon) elesben meg annyit alakitasz az etrendeden, hogy heti 1 kg fogyasod legyen. ha eleg feherjet viszel be, ami nem kell hogy tobb legyen napi 80g-nal, tehat durvan 400g hus, es megvan az edzesed is, akkor szepen menni fog a fogyas, nem nagy varazslat. egyebkent bix leirta, csak esetleg nehany elvontabb embernek az nem tetszett.

2011. aug. 14. 16:51
 14/18 anonim válasza:

nem értem miért kell lenézni azt, aki kisebb ._.

ha meg azt sem tudod hogy miről beszélek, akkor meg végképp nem értem 'kedvességed' :) meg azért bocsi, de mégis csak én adtam le -15 kg-t és ezt tartom azóta is, úgy hogy nem mentem tönkre, és egyáltalán nem anorexiásra fogytam, csak normál testsúlyra ( 160 cm 50kg ) úgyhogy stfu.:]

2011. aug. 14. 19:03
 15/18 anonim ***** válasza:

akkor nézem le a kisebbet, ha a korához képest buta. de akkor sem nézem le azért annyira.. az meg mindegy, hogy a világ tehet arról, hogy 'buta' vagy akárki, oktatási rendszer, nekem mindegy.

nagyon sokan leadnak 15 kilókat, nézz csak szét testépítők között, leadnak gyakorlatilag 5-15 kg zsírt (!) úgy, hogy izomból alig vesztenek. Te kevesebb evéssel csökkentetted a testsúlyod, így látatlanban megkockáztatom izomból-zsírból egyaránt. persze erről ne Te tehetsz, nyilván jót akartál, de kicsit olvasgass és gondolkodj azon, mit is akartál! (tömeget leadni, vagy zsírtól megszabadulni!)

méz meg citromlé fahéjjal továbbra is finom, és szintén továbbra is nincsen köze kiegyensúlyozott, tápanyagdús étrendhez, diétához!

2011. aug. 15. 08:45
 16/18 anonim válasza:

ha nem nézed le, akkor meg ne úgy kezdd a dolgot, hogy ' 15/L ? már rosszul hangzik.. ' :]

és ha ennyire tudni szeretnéd, akkor étrendemben annyit változtattam, hogy nem nagyon ettem csokit és édességet, valamint 6 után nem ettem. és mindennap fociztam, valamint futottam. :]

2011. aug. 15. 11:30
 17/18 bix ***** válasza:

6 után nem evés a lehető legnagyobb tévhit, ezerszer le lett írva.

koplalsz reggelik, amíg alszol addig is van energia szükségleted, fehérjét este is lehetne enni... sőt ha nagyon akarod szénhidrátot is ha belefér a kalória igényedbe...

a koplalás miért nem jó?

1:megemeli a kortizol szinted

2:a kortizol eleve takarékra teszi a szervezeted energia fogyasztását, plusz az izmokat támadja meg, kipakolva a glikogén raktárakat

3:csökkenő edzésteljesítmény, csökkenő energiaigény

elhiszem én hogy fociztál meg 6 után nem ettél, ettől még nem lesz ez az ideális fogyókúra receptje akármennyire szeretnéd.

15/l: én meg lefogytam több körben 100+ kilót közel 7 év tömegelés-diéta ciklusokban. és tartom. akkor kinek stfu?

2011. aug. 15. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:

jó, bevallom.. emeljétek ki a kérdést, hogy mindenki lássa!

ÉRTELMI SZNOB VAGYOK, ÉS HA EGY 15 ÉVES KISLÁNY BAROMSÁGOT ÍR, AKKOR LENÉZEM, NEM TEHETEK RÓLA.

nem tudom tovább leplezni. egyszerűen már kikívánkozott az igazság.

2011. aug. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!