Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagi vagyok? Esetleg még jó? KÉP

Dagi vagyok? Esetleg még jó? KÉP

Figyelt kérdés

167 cm a magasságom.

[link]

szerintetek hány kiló lehetek???

13/L

2011. aug. 9. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Te utolsó menjél már anyádba vissza,hogy írhatzs ilyet egy 13 éves fejlődő kislánynak? Csodálkotok uténa,hogy mindenki 175cm és 50kg akar lenni-.- Írtam már neki,hogy mit csináljon,nincs elhízva..csak normális egészséges táplálkozásra és sportra van szüksége..
2011. aug. 9. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
úgy hogy ő is 13 éves kislány
2011. aug. 9. 12:02
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Húú 2 évvel vagyok nálla idősebb,de gondolom azért tette fel a kérést,mert kiváncsi a véleményünkre.Egyébként nem értem ezeket a képes dolgokat,hogy kipakolnak magukról képet,hogy -Dagi vagyok?? -.-˝nézzen magára,látja,hogy dagi vagy sem!
2011. aug. 9. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy dagi, picit sem, de 13 éves vagy, azaz még bőven fogsz nyúlni, nőni.
2011. aug. 9. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:

nézzen magára,látja,hogy dagi vagy sem! ...okos vagy...

A baj a mai tizeneves (de meg a huszasok is) generacioval, hogy a media tomi a fejuket a hulyeseggel es elhiszik, hogy az a meno, az a csinos, az a vagany, ha ugy neznek ki mint egy szivoszal.

Fogalmuk sincs mi a normalis mi az egeszseges es a testkepuk torz. Nem baj ha megkerdeznek minket, mert a sok valaszbol osszeall a kep a fejukben, h korulbelul hogy neznek ki.

Nem a reneszansz kori husos Michelin babakrol beszelek. Hanem a dagi es a cerna kozotti egeszseges formas alakrol.

Kerdezo, higgy nekunk semmi baj az alakoddal. Etkezz rendszeresen es egeszsegesen, sportolj hetente tobbszor es csinos fiatal holgy lesz beloled!

2011. aug. 9. 20:59
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!!!
2011. aug. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!