Dagi vagyok? Esetleg még jó? KÉP
2011. aug. 9. 11:14
1/16 anonim válasza:
Nagyon dagi vagy :S nem is értem, hogy nézhetsz ki így :S
13 éves vagy! Semmi gond az alakoddal... 52-53kg lehetsz. Sportolni sportolj az sosem árt!
3/16 anonim válasza:
59-62-re tippelek, egyáltalán nem vagy dagi, csak kezdesz nőiesedni. Ne ijedj meg, hanem kezdj el sportolni azonnal és kicsit figyelj oda az étkezésedre, 1 év múlva nagyon jó alakod lesz. :)
4/16 A kérdező kommentje:
köszii
amúgy 65,4 kg vagyok. :'( és ez zavar nagyon.
2011. aug. 9. 11:19
5/16 anonim válasza:
Nem vagy dagi,kb.58 kiló körül lehetsz.
6/16 anonim válasza:
o.O ?? 65kg? nem mondtam volna meg... nem vagy dagi, arra vigyázz, hogy ne hízz és nagyon jó leszel pár év múlva, ha ugyan ennyi kg vagy és még nőhetsz is (magasságba)
8/16 anonim válasza:
vékony vagy,kezdessz nőiesedni,saját tapasztalatból mondom,hogy most kezdj el normálisan étkezni és mozogni,mert ilyenkor nagyon könnyen el lehet hízni..fogynod nem kell..és még1x ne rakd ki a képed-.- :)
10/16 anonim válasza:
Pffff erre,hogy a f@szomba lehet azt mondani,hogy vékony??OMG ti hány kg-ok vagytok 150??Na meg mi alapján jöttök a fogyókurás részhez tanácsokat adni?
Szerintem amúgy,dagi vagy nagy a hasad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!