Vannak itt bulimiasok vagy imertek ilyeneket? Esetleg aki lekuzdotte es hogyan? Jo lenne valakivel beszelgetni errol, eleg sulyos eset vagyok sajnos es nem tudom mar mihez kezdjek.
pszichiáter?
egyébként, erről én is szívesen beszélgetnék. tehát edzés közben majd nézegetni fogom, írtatok-e a témában.
milyen modon?
amiota csak az eszem tudom folyton fogyni akartam/akarok de sosem sikerult...imadok kajalni,foleg az edessegert bolondulok..eloszor azthiszem 4 eve toretent amikor 'kiprobaltam' milyen lehetne meghanytatni magam,emlekszem egy alma volt csak bennem es sikerult kihanynom...utanamar nagyobb adagokat ettem es hanytam ki,nem naponta,voltak hetek sot honapos megszakitasok,de az utobbi idoben nagyon elfajult a dolog,szinte naponta hanyok,sot tobbszor is naponta...kepes vagyok 10.000 kcal-t vagy meg tobbet magamba tomni,mindenfele sz.rt(mert tenyleg barmit megennek) rekord gyorsasag alatt es utana addig hanyni amig minden visszajon....ugy megyek vasarolni is,hogy tudom ,hogy 'ezt ugy is kihanyom' s ilyenkor mindegy mit eszem...alig varom egyedul legyek,s nyugodtan zabalhassak,mintha csak akkor nyugodnek meg es lennek kicsit boldog...de rettenetesen utalom magam utana es egyre jobban haragszom magamra...hat nagyjabol ennyi
oké, igen, ezt kérdeztem. tehát Aczél féle meghatározás szerint "nagyon" kategória.
merre élsz? közel egy csomó kérdésem lenne, amikkel nem gondolom, hogy te rosszul járnál, ha nincs időd akkor úgy sem írsz..
Hogy hánytatod magad? Nekem sohasem sikerül :(
Mennyi ideig próbálod? Milyen mélyre kell ledugni az ujjunkat? Kell e közbe csinálni valamit? pl lefele vagy felfele nyomni az ujjat,vagy hogy?
OMG utolsó :S
miért nem mész inkább önvédelmet tanulni?
erre az útra csak nem lépnél :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!